Астро: Денят носи нови енергии

Слънце в съединение с Меркурий –  Преговорите стават лесни.
Интелектуалните способности се повишават. Околните могат да оценят вашите идеи. Този аспект ще ви помогне да изгладите различията, да демонстрирате способностите си.

Северен Лунен възел преминава в знак Близнаци

Луната е в знак Везни до 10:06ч на 6 май.

Луната носи атмосфера на покой и хармония. Повишава се жизненият потенциал. Увеличава се желанието за хармония и равновесие. Хората сега са миролюбиви, не желаят караници. Засилва се чувствителността към проявите на грубост и дисхармония.

Благоприятно време за бързо протичащи задачи и всичко, бързо губещо актуалност. Може да се намерят нови решения на стари проблеми.

Прави ви ни по-общителни. Може да ви се прииска да се срещнете със стари познати, да прекарате малко време в приятна компания. Повишава се чувствителността към проявите на грубост и дисхармония. Партньорските отношения могат да бъдат подобрени, а също трансформирани на ново равнище. Уязвими са бъбреците и пикочния мехур, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза.

Продължава 13 лунен ден до 18:05ч на 5 май (от 16:47ч на 4 май)

Денят носи нови енергии. Акаша предава информация на нови вълни.

Добре  е да се използва необичайният енергиен потенциал на този ден.

Ако правите всичко грамотно, можете да постигнете много добри резултати. Изостря се чувството ни за справедливост и към всичко прекрасно.

Може да изпаднете дори в сантименталност. Следвайте своите желания. Вашата интуиция ще се справи с ролята на прекрасен съветник.

Всичко, което ви заобикаля ви дава важна информация, която трябва да запомните. Възможно е да се върнат отново стари проблеми. В този лунен ден трябва да се извлече полза даже от неприятностите. Помнете, че заедно с проблемите ни се изпращат знания и умения, а също и всевъзможни щастливи стечения на обстоятелствата. Вместо да се дразните на проблема, гледайте на него като добър шанс да оправите всичко по най-добрият начин. Този ден се счита за неблагоприятен за реализация на нови проекти, но всички придобивки ще бъдат успешни и ще донесат полза.

На този ден е добре да получите нова информация – препоръчва се много да четете книги, което ще ви позволи да разбирате по-добре себе си и света. Добре е да се постави нов цикъл на обучение. Денят е благоприятен за нормализиране на отношенията с близките. Не жалете време за тях.

Сексът в този лунен ден е подходящ за усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри.

Morkadis

Трябва да е активен, но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Липсата на сексуално желание в 13 лунен ден или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

Добър е денят за подстригване, но ако го правите вие (не във фризьорски салон). Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си. Не поверявайте косите си дори на близък човек. Чуждите ръце възпрепятстват усвояване на лунната енергия и важната информация, която ви носи. Подрязване на косите в този ден ще ви помогне да настроите интуицията си към решение на проблемите, ще ви подскаже какво да предприемете и какво да не правите.

Следва 14 лунен ден от 18:05ч на 5 май до 19:23ч на 6 май

16 слънчев ден – Това е чист, строг и целомъдрен ден, който олицетворява закона и справедливостта. Ден за покаяние и възмездие за греховете – всяка несправедливост е наказуема. Трябва да сте изключително честни, изпълнителни и учтиви. Спазвайте обещанията си, дръжте на думата си. Контролирайте поведението си, наблюдавайте емоциите и думите си, не проявявайте злоба нито в делата си, нито в мислите си.

Помнете, че Небето се отклонява от измамниците и нечестните люде.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.