Астро: Денят носи тежка енергия

Луната е в знак Телец до 11:33 ч. на 13 февруари. В собствения си знак Луната проявява най-добрата си страна: тя показва своята топла, нежна природа. Увеличава се силата на волята ни. Обикновено на човек му отнема време, за да реши нещо, но щом веднъж вземе решение, нищо не може да го накара да го промени. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. Много подходящ момент за решение на финансови въпроси.

Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа.

Избягвайте да пиете студени напитки, както викането и крещенето. Да се избягва хирургична намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза, тъй като сега са много уязвими.

Продължава 8 лунен ден от 10:46ч на 11 февруари до 11:6ч на 12 февруари.

Това е доста трудно време, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Старайте се да не преразходвате енергията си. Много е е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не трябва да им оставяте време за развитие.

Доминиращ 9 лунен ден от 11:16ч на 12 февруари до 11:49ч на 13 февруари.

Денят носи тежка енергия. Мнозина започват да изпитват безпричинни страхове, безпокойство, имат главоболие, спохождат ги различни неудачи. Не се препоръчва започването на нови дела и вземането на важни решения. Днес нищо не се случва случайно. Всичко, с което трябва да се справите днес, това са вашите нерешени проблеми в миналото. Време е да ги решите.

На този ден се изявява тъмната страна на човек, освен това виждаме света като в криво огледало. Обикновено в деветия ден на Луната зачестяват кавгите и конфликтите. Никой не слуша никого освен себе си, и в същото време всички са уверени в своята правота. Трябва да контролирате мислите и думите си, да се опитвате да не реагираме отрицателно на хората около вас. В това време трябва да бъдете много внимателни във всичко: от използването на прибори за хранене до пресичане на пътя, тъй като вероятността от нараняване е голяма.

Денят може да се нарече ден за изцеление на кармата. Простете на себе си и на онези, които някога са ви обидили, развържете кармичните си възли. Във всички отношения може да се създадат конфликти. Желателно е да ограничите контактите с хора, които не познавате достатъчно. Могат да ви въвлекат в някаква неприятна авантюра. Ако отивате на първа среща, е по-добре да я отложите с още един ден, защото човек може да изглежда съвсем различен от това, което в действителност е.

Препоръчително е да прекарате вечерта у дома, в кръга на най-близките хора. Избягвайте да се събирате в шумни компании. Важните срещи прехвърлете за друг ден.

Болестите, които започнат през деветия лунен ден, носят голяма опасност, така че трябва да бъдете внимателни и да се грижите за вашето здраве. Сега сърцето и гърдите са особено чувствителни. Не се препоръчва да се извършват операции върху тях и да се започва лечение.

Днес в 29 слънчев ден – В този ден можете да се обърнете с молба към Предците си да ви окажат помощ. Добре е да се посети храм. Най-добрият ден за молитви. Ден на благите проявления и начинания. Може да изберете нов път, да правите нови планове. Приветства се чувството за хумор, което се проявява в този ден като усещане за освобождение от своите комплекси.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.