Астро: Денят събужда в човек скритите енергийни резерви

Луната е в знак Лъв до 00:20ч на 5 април

Луната в този знак способства приповдигнатото и добро настроение. Хората стават по-решителни и самоуверени. Струва ни се, че можем да направим всичко и целият свят е в краката ни. В деня на Лъва тайничко ни се иска да бъдем похвалени. Не се скъпете на добри думи – в отговор вие също може би ще получите. Това време е подходящо за веселие. Обръщайте особено внимание на външният си вид, как изглеждате. Със сигурност ще ви забележат. Ако искате да направите добро впечатление, сега е моментът.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Луната преминава на празен ход в 22:30ч до 00:20ч на 5 април.

Не започвайте нищо важно, не предприемайте важни решения, делови преговори, не правете големи покупки. Всичко ще бъде напразно и ще изхабите много нерви, ще срещнете много трудности, а краят е неясен.

Продължава 10 лунен ден до 14:08ч на 3 април (от 13:00ч на 2 април)

Плановете могат да се приведат в действие. Вселената помага да реализирате плановете си. Може да започвате нови неща. Добро време за финансови операции и решения на материални въпроси. Намаляването на силата и лошото здраве днес показват, че нещо не е съвсем в ред с енергията ви. Най-вероятно това е причинено от заседнал начин на живот.

Следва 11 лунен ден от 14:08ч на 3 април до 15:21ч на 4 април

Един от най-силните енергийно дни. Космическата енергия е в състояние да събуди в човек скрити резерви и напълно да го преобрази. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност, но и да се претоварвате е неуместно.

Трябва да се внимава да не се вършат лекомислени постъпки. Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост.

Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна. Да се избягват разрушителните дейности. Пренасочете енергията си към конструктивни практически дела. Противоречивост и нееднозначност ще преобладават през деня. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Най-важното нещо сега е максималната концентрация върху духовната сфера.

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си. Болестите в този период за мъжете са незначителни, а при жените могат да доведат до усложнения. Периодът е подходящ за активно физическо натоварване.

Денят подхожда за романтика и интимност. Време за разкрепостяване на духа и разпускане, когато падат всички притеснения и задръжки. Не допускайте да се създаде напрежение в интимните ви отношения! Да се избягват спорове и скандали.

14 слънчев ден – Добре е да се правят материални планове сега, да се погрижите за земните блага. Днес е добре да бъдете в приповдигнато настроение и да се отдадете на активна почивка. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Особено се препоръчва да ухажвате, да се грижите и да нахраните животните, включително бездомните.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.