Астро: Ден, благоприятен за прояви на щедрост и великодушие

Днес Меркурий и Плутон се обединяват в съвпад, така че нашите мисли и действия сега са силно стимулирани. Това време сега благоприятства изследователските и разследващите задачи и тъй като Плутон винаги се задълбочава, някои тайни могат да излязат наяве. Плутон ни дава сега силата да влияем на други хора; трябва да се справим с тази привилегия много отговорно.

Луната е в знак Везни от 07:43ч на 5 януари до 10:55ч на 7 януари

Луната тук създава атмосфера на спокойствие и хармония. Повишава се възприемчивостта към всичко прекрасно, нараства чувствителността към всички прояви на грубост и дисхармония. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Благоприятно време за бързо протичащи задачи и всичко, бързо губещо актуалност. Може да се намерят нови решения на стари проблеми.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците.

22 лунен ден до 00:04ч на 6 януари (от 22:53ч на 4 януари)

Ден на висшата небесна мъдрост. Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро. Време, когато пред човек се откриват широки перспективи за достигане до щастието и от които е нужно да се възползва. Препятствията, които застават пред вас, не са големи проблеми, а служат само един вид за тренажор. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас и да осъзнаете, че изхода от сложната ситуация е там, където е и входа. Добър ден да преосмислите действията си.

Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, дори да е нещо дребно. Днес е необходимо да дишате много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Бъдете щедри по отношение на децата. Пазете си нервите и здравето.

Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития.

Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Избягвайте излишното натоварване със спорове и конфликти. Въздържайте се от критики и лидерство.

Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Не е подходящо за работа в екип.

Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателно и всячески се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества. Заболявания появили се днес са доста опасни. Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

След подстрижката в този ден може да се сдобиете с няколко излишни килограма.

Покупки – Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

21 слънчев ден – Могат да се случат интересни събития, а хората, които срещнете да са свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много. Вслушвайте се в дадените съветите днес. Благоприятно е да се раздава милостиня, но да се взема не се препоръчва.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.