Астро: Ден, в който се активизират тъмните сили на астрално равнище

Луната е в знак Телец до 14:49ч.

Избягвайте студени напитки, викането и крещенето. Уязвими са гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза.

Луната се движи на празен ход от 01:54ч до 14:49ч., след което преминава в знак Близнаци. Да не се предприема нищо важно.

29 лунен ден от 05:23ч на 2 юни до 06:00ч но 3 юни.

Един от най-тежкитe и опасни дни на лунния месец. Смята се, че в този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище.

Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира нищо и да не се вземат важни решения. Занимавайте се само с обичайните и необходими неща. Бъдете внимателни, не се поддавайте на илюзии, измами и на страховете си. Необходимо е да се въздържате от негативни емоции. Старайте се да не приемате навътре нещата. В този ден е добре да избягвате фалшивите връзки и контакти.
Не правете големи покупки. Ако влагате  в нещо пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи ще се окажат безполезни и ненужни. Не посещавайте масови мероприятия. Избягвайте пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности.

Препоръчва се очистване на физическото тяло и дома. Правете си защити. Не носете в себе си изделия от рог и кости. Добре се отразява млечната храна, да се избягва месото. Болестите започнали днес са едни от най-страшните.

Отношенията в този ден са напрегнати. Да се избягват изяснявания, влизане в спорове и конфликти. Най-добре е всички в семейството да се заемат с полезни дела. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не стигат до раздразнение, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Добре е да се откажете от секса. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път. Вместо да получите удоволствие и наслада, може да останете силно разочаровани.

Добре е навсякъде около вас да е светло. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяко тъмно ъгълче.

Днес е 14 слънчев ден –Добре е да раздавате подаръци, да подавате милостиня, хляб и да се молите за душите на починалите близки. Не приемайте навътре това, което ви се случва в този ден. „И това ще отмине!” Не нарушавайте хармонията, недейте да спорите в този ден.

Приветстват се тишината и спокойствието. Не нанасяйте обиди и оскърбления на никое живо същество включително на животните. Не е време за активни дела и за важни решения. Не общувайте с хора, които не ви харесват и са ви неприятни.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.