Астро: Ден загадъчен и мистичен, в който се отваря врата между земята и небето

Луната е в знак Близнаци до 21:04ч на 5 февруари

Спокойните хора могат да се почувстват уморени и раздразнени, а общителните и активни хора – прилив на жизненост. При тях всичко ще се получава бързо и лесно. Рутинната работа е досадна. Полезно е да бъдете в приятна компания, на красиви места, да общувате с любим човек, да се занимавате с интелектуални занимания. Подходящо е за пътуване и командировки, за ходене на гости. Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. Отманикюр е добре да се откажете.

Луната от 16:21ч до 21:04ч ще се движи на празен ход. Периодите на неефективната Луна са неблагоприятни за всякакви начинания и трябва да се избягват. Работа или дело започнати в такъв период рядко се осъществяват както са били замислени, ако въобще стигнат до края. Стоките купени по това време често се оказват дефектни или не работят, а дрехите не стоят както трябва. Възникналите по това време идеи се оказват безперспективни.

В 21:04ч Луната преминава в знак Рак.

Продължава 12 лунен ден до 13:40ч на 5 февруари (от 12:57ч на 4 февруари)

Този ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме. Благоприятно е а общуване, за прояви на алтруизъм и милосърдие, да се помага на тези, които се нуждаят от помощ. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се жалвате. Може да останете в това състояние за дълго. Благоприятно е да се посети църква и да се помолите. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Любовта и съчувствието проявени днес, са необходимо условие за изпълнението на вашите желания.

Следва 13 лунен ден от 13:40ч на 5 февруари до 14:32ч на 6 февруариДен загадъчен и мистичен, в който се отваря врата между земята и небето. Възможно е да научите нещо неизвестно досега. Неблагоприятно време за всякакви начинания. Днес могат да се повторят различни ситуации от живота ви, които вече сте преживели. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Този лунен ден дава голям шанс да се работи над грешките и да се поправят.

В този ден процесите на подмладяване на организма са особено активни. Това е така, защото натрупаната в първите две фази на Луната енергия вече е толкова силна в нашето тяло, че тя започва да циркулира в него по затворен кръг, буквално измива, пречиства, подновява всички органи и системи. Заедно с енергията в организма, прекрасно циркулират кръвта и другите течности и различните полезни вещества. Ето защо през този ден яжте повече храна, съдържаща полезни вещества – тя ще бъде напълно усвоена. Това движение на енергията може да разбута някои дълбоки пластове на стари психологически проблеми. Не се вълнувайте. Отнесете се към тях спокойно. Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства – чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен, най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Сексът трябва да е активен, но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Липсата на сексуално желание в 13 лунен ден или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си. Сексуалната интимност е най-добре да се замени с лек еротичен масаж. Може да се подстригвате през целия ден, но след 13:40ч вече не ходете във фризьорският салон. Всички манипулации трябва да извършите у дома, самостоятелно, не поверявайте своята енергия дори на ръцете на близък човек. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по- добре да я запазите за себе си.

22 слънчев ден – Добре е в този ден да се прави свободен избор на пътя.

Могат да станат внезапни промени в живота. Например да тръгнете на пътуване без да сте го планували или да направите спонтанно нова прическа. Днес живейте по интуиция, вслушвайте се във вътрешния си глас. Денят благоприятства освобождаването от всичко старо и ненужно, освобождаване от всякакви зависимости.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.