Астро: Ден за духовна концентрация и молитва

Луната в знак Рак до 07:01ч на 10 април

Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и лесно раними. Нашите преживявания стават по-важни от случващото се във външния свят. Хората сега с по-голяма загриженост и взаимна отдаденост. Характерни са проявата на капризи, неустойчиво настроение и изразяване на претенции. Повишава се чувствителността, емоционалността. Нежелателно е да се отправят критики и забележки.

Уязвими са стомаха и млечните жлези, дванайсетопръстникът.

Лунен календар: 8 лунен ден от 11:06ч на 8 април до 12:00ч на 9 април

Денят е доста труден, в който не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Подходящ за вътрешна работа над себе си. Външно можете да останете пасивни. Старайте се да не преразходвате енергията си, тъй като има голяма вероятността за това.

В този ден е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не им оставяйте време за развитие. Време за нови и нестандартни решения. Бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности. Не пренебрегвайте гласа на интуицията.

Осмият лунен ден се смята за един от най-добрите за покаяние, духовна концентрация и молитва. Може да се поиска опрощение от всички, които волно или неволно сте обидили, а също и да простите на тези, които са ви наранили. В  този лунен ден това става по-лесно, отколкото в други дни. Не изпускайте тази възможност. Време за обновление, очистване, преход в ново качество.

Добре  е да се очистите от всичко, което ви тегли назад: душата – от предишни грехове, тялото – от отрови, дома от ненужни и стари вещи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало. Хубаво е да се отиде на църква, да се поговори със свещеник или духовен наставник. Гледайте пламъка на запалена свещ, това ще ви изчисти от натрупаните негативи. Представете си как всички обиди и неволи изгарят в него.

Всички малки спорове трябва да успеете да изгладите, защото от тях може да се роди сериозен конфликт и да се стигне до силна неприязън на един към друг. Настроението и емоциите излизат извън контрол. Докато се чувствате прекрасно, усмихвате се на света около вас, след миг всичко наоколо започва буквално да ви дразни, да ви вбесява. Подобно преминаване от една крайност в друга ясно показва, че вътрешната структура на човек претърпява глобални промени. Осмият лунен ден е особено труден за фините натури, които са чувствителни към всякакви трансформации. Ако имате избор, тогава е добре да прекарате 8 лунен ден с най-добрите си приятели, близки роднини или с тези, които имат интереси, подобни на вашите. В такива компании едва ли ще срещнете провокативни ситуации. Поддържайте ума си чист, спокоен.

В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да го избегнете и дори да чувствате желание и сили да го осъществите, по-добре е да се въздържате.

Подстригване – Не се препоръчва.

Слънчев календар – 19 слънчев ден –  Желателно е да посветите този ден на близките си и да прекарате деня в семеен кръг. Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете внимателни към техните нужди. Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции. Ден за смирение, покаяние и изправяне на грешки. Бъдете бдителни и следете думите, които изричате. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.