Астро: Ден за правене на добри дела

Луната е в знак Лъв до 16:09ч на 22 април.

Самоувереността започва да нараства, както и енергийният потенциал. Хората сега са по-решителни и самоуверени. Проявяват склонност към честолюбиви замисли, стремеж към лидерство. Бъдете снизходителни към хорските недостатъци, дръжте се „царствено” и с достойнство. Ако купите дрехи и обувки, то ще ги носите дълго. Подходящо е също за купуване на украшения, скъпоценности, златни бижута. Когато Луната преминава през Лъв, хората изпитват влечение към удоволствията, разкоша. Дни на творчество и повишена жизнеспособност. Прекрасно е да раздавате подаръци. Всеки копнее за похвала, признание и всеки комплимент направен сега, попада на точното място.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през този период.

10 лунен ден до 13:22ч на 21 април (от 12:16ч на 20 април)

Това е ден на сила и могъщество. Съзидателните сили на Луната са в хармония с човека. В десети лунен ден късметът ще ви придружава. Благоприятно е за ново начало. Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си.

11 лунен ден от 13:22ч на 21 април до 14:33ч на 22 април

Денят има доста силна енергия, така че изисква повече предпазливост във всички действия. Максимално нараства жизненият потенциал. В този ден човек може да си взаимодейства със силите на природата, ако знае как. Също така в този период може да получите просветление и разбиране на целта на живота си.

 Не рискувайте с нови проекти и избягвайте важни въпроси. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Препоръчително е да се откажете от опериране с големи суми пари, но малките финансови дела ще имат благоприятен изход.

Ден опасен за взаимоотношенията. Да се избягват спорове и скандали. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми. Приемайте ставащото като неизбежна част от съдбата без да се противите.

Енергията на този ден предразполага да се прави добро за другите. Проявата на чувства към близки или приятели ще помогне да се оправят влошени отношения. В 11 лунен ден се препоръчва да направите неочаквани изненади на близките си хора и да се погрижите за тях.

Бъдете внимателни с режещите инструменти. Паднали на земята в това време вилица или нож предвещават близка опасност.

Подстригването ще освободи излишната негативна енергия.

2 слънчев ден – Денят призовава към сериозен размисъл и спокойствие. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Различавайте доброто от злото. Бъдете милостиви. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте търпимост към чуждите недостатъци. Дайте на всеки правото на избор да прецени сам от какво се нуждае. Подходящо време за четене на молитви.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.