Астро: Ден за преобразования и промени

Луната е в знак Овен до 15:29ч на 3 юли

Уязвима е главата и мозъка. Зачестяват инсултите. Не се препоръчва никакво напрежение. Да се избягват и физическите натоварвания. Очите да не се напрягат също и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Луната се движи на празен ход от 07:16ч до 15:29ч. – Не назначавайте важни срещи, не вземайте важни решения, избягвайте подписване на договори, делови срещи, обсъждане на нови проекти. Лунният период не позволява да се прецени правилно ситуацията и да се вземе вярното решение.

Луната влиза в знак Телец от 15:29ч. 

Луната тук внася известна умиротвореност в живота. Хората стават леко апатични. Благоприятен период за развитие на по-рано започнали дела.

Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени напитки, врата от стоене на течение, правете упражнения за шията, отложете визитата при зъболекар.

Лунен календар –  23 лунен ден от 01:53ч на 3 юли до 02:15ч на 4 юли

Това е кармичен ден. Ден за разрушение на старото, коренни реформи, преобразования и промени. Добре е да се разчистите с дълговете си, да завършвате започнатите дела, да оправяте стари грешки. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри. Пазете се от ниски помисли, гневни изблици, не започвайте важни и сериозни дела.

Във всички сфери може да постигнете поставените цели, но може да имате и неприятности. Всичко зависи от правилността на действията ви. Имате реални шансове както да решите своите проблеми, така и да си създадете нови.

Необходимо е да има самоконтрол. Не се препоръчва да се бъдете на места, където има струпване на много хора. Трудно се контролират емоциите, а в тълпата бързо се зараждат отрицателни емоции.

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в отношенията. Висок е рискът някой от  семейството да превиши правата си и да се опита да реши проблемите чрез психологически натиск.

От интимност сега е желателно да се въздържате. Сексът във всякакъв вид сега е противопоказен. Жените да бъдат много внимателни и да се пазят от насилие. Мъжете могат много лесно да застанат на пътя на съпружеската измяна.

Неблагоприятно време за покупки.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си.

Слънчев календар – 15 слънчев ден – Ден за единение на човек с Природата. Добре е да се прекара известно време сред нея и да се заредите с енергия. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са важни сега повече от всякога. Освобождавайте се от всичко ненужно, от стари догми и правила.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.