Астро: Ден за прояви на топлота и нежност

Луната е в знак Телец до 13:48ч на 2 май

Когато уловим позитивното влияние на Луната можем да станем доста хармонични в този период. Увеличава се силата на волята ни. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. Хората сега са по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа. Неблагоприятно време за всичко свързано с риск и вземане на бързи решения, но подходящо за започване на всичко, което изисква продължително време за реализация.

Този период може да се определи като времето, когато се усеща притокът на жизненост, когато се проявява естествената издръжливост, благоразумие, предпазливост, постоянство и търпение. Уязвими са областта на челюстта, гърлото, врата, зъбите, ушите и ендокринната система.

Лунен календар: 2 лунен ден от 06:40ч на 1 май до 07:06ч на 2 май

Символ на деня е рогът на изобилието. Нужно е да се обърне внимание на правилното приемане на даровете на деня. Необходимо е да се отбележи, че даровете на второто лунно денонощие идват само при тези, които са посветили предишният период на подробно планиране. Това се явява едновременно като награда за свършената работа и първо изпитание по пътя към достигане на целите. На този ден всичките ви думи и действия ще станат основа за следващи събития, затова гледайте какво правите и какво казвате. Всичко, което отдадете с радост, ще ви се върне многократно.

Ден за натрупване на енергия и осъзнаване на възможностите. Сега залагаме потенциала и тенденциите за развитие на ситуациите в нашия живот до периода на следващото новолуние. Вслушвайте се в своята интуиция. Добре е да не се приемат на външен план активни действия. Трябва да се прояви разумност, доброта и щедрост, да не се излъчва злоба. Алчността и завистта в този ден са наказуеми. Агресията може да се събуди във вас и ако сте небалансиран човек , тогава ще ви бъде много трудно да контролирате притока на гняв.

Болести проявили се през втори лунен ден трябва да се лекуват чрез билки и гладуване. Тези болести често имат свойството да се връщат повторно.

Този ден не е за бурни страсти, а за прояви на топлота и нежност. Може да започнете реформи в семейството. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец. Сексът трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Това е най-доброто време да се изпробват нови сексуални техники, нови позиции.

Подстригването подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да започнат да се навиват.

Покупки – може да купувате само това, което ви е крайно необходимо.

Слънчев календар – 12 слънчев ден – В този слънчев ден става астрално изчистване и пробуждане на живота. В него господстват скрити сили. Денят е добър за медитация и молитва. В този ден можете да помолите за помощ вашия Ангел-Хранител.

Днес всеки получава толкова, колкото е заслужил. Благоприятно е за изглаждане на спорове, за оправяне на конфликти, за помирение. Проявете искреност, доброта, миролюбивост, милосърдие. Освободете се от емоциите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.