Астро: Ден за разрушаване на старото и освобождаване от всичко ненужно

pixabay.com

Луната е в знак Скорпион до 19:18ч на 5 февруари

Това е опасно време, през което нараства напрежението, емоционалната нестабилност. Зачестяват конфликтните ситуации, вътрешната агресивност у хората е готова да избие по всяко време. Възможно е даже забравени обиди да избухнат с нова сила. Много хора изпитват отрицателни чувства и негативни емоции. Нужно е да се съхрани чувството за хумор, но без да преминава в злобен сарказъм. Мислите да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност. Най-неподходящото време за посещение на ревизори.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Бъдещите майки в тези дни трябва да се пазят от всякакво напрежение, активно движение, защото сега е по-лесно да получат преждевременно раждане или спонтанен аборт.

23 лунен ден от 00:21ч на 4 февруари до 01:36ч на 5 февруари

Това е един от критичните дни, противоречив по своята природа. Изпълнен е с висок енергиен заряд, но потока на енергия е крайно нестабилен. Човек приема допълнителна енергия в този ден, за да може да се подготви за прехода в новата лунна фаза. Ден за разрушаване на старото и освобождаване от всичко ненужно.

Време за активни действия, но гледайте да не превърнете тази активност поради нетърпение в агресивност. В противен случай възникват проблеми. Активността трябва да засяга вашият външен живот, а вътрешно е по-добре да запазите спокойствие. Всеки трябва да има по-голям самоконтрол. Не приемайте нищо навътре в себе си.

Нови дела не започвайте, но затова пък денят е един от най-подходящите за завършване на всичко започнато. Добре е да разчистите дълговете си. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри. Пазете се от ниски помисли, гневни изблици, не започвайте важни и сериозни дела. Имате реални шансове както да решите своите проблеми, така и да си създадете нови.

Денят е изпълнен както с активност, така и с агресия. Буквално от нищото могат да изникнат конфликти, много хора са склонни към хулигански прояви, тъй като попадат във властта на „вътрешните си демони”, затова избягвайте места, където има стълпотворение на хора, дискотеки, стадиони, митинги и други, тъй като поведението на хората ще бъде непредсказуемо.

Желателно е да се ползва вегетарианска диета. Полезно е еднодневното гладуване и процедурите по изчистване на организма. Подходящи са млечните продукти. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те повишават още повече агресивността.

За предпочитане е по-малко да се общува. Неподходящо време за любовни срещи, особено за тези, които са в напрегнати отношения. Може да стане още по-лошо. Много е подходящо да преустановите взаимоотношенията с хора, които подкопават самочувствието ви и омаловажават вашите таланти и способности.

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в тях. В личните отношения е възможно да се проявят чувства като ревност завист, обида, претенции поради неизпълнени обещания или друго. Ако решите да споделите мислите си, имайте предвид, че няма да бъдете разбрани правилно. Сексът сега е противопоказен, тъй като подкопава здравето. Преобразувайте сексуалната енергия в творческа.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

21 слънчев ден – Много мощен, в същото време и интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Бъдете верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много. Вслушвайте се в дадените съветите. Благоприятно е да се раздава милостиня.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.