Астро: Ден за справедливост и подаръци от съдбата

Луната е в знак Телец до 17:49ч на 12 март.

Когато уловим позитивното влияние на Луната, можем да станем доста хармонични в този период. Увеличава се силата на волята ни. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Много подходящ момент за решение на финансови въпроси. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа. Не се препоръчва да започват сега романтични или приятелски отношения, но развитието на вече съществуващи отношения обещава да бъде успешно.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте студените напитки. Не трябва да се пробиват уши или да се вадят сливици. Не напрягайте гласовите си връзки. Не посещавайте мануален терапевт за наместване на шийните прешлени. Неподходящо за лечение на зъбите.

Продължава 5 лунен ден от 08:50ч на 10 март до 09:18ч на 11 март.

Преобладава 6 лунен ден от 09:18ч на 11 март до 09:49ч на 12 март.

Първият от благословените дни – спокоен и мирен. Ден за получаване на любов и благодат. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови скандали, да не изпускате нервите си. Трябва да се забравят всички обиди, да не изразявате недоволството си от себе си и от другите. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации. Могат да се започват нови дела.

Добре е да се посвети денят на самоусъвършенстване. Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните дела, а как именно ще решите сами. Повече време да се отдели за почивка, общуване с близки и приятели, време за семейството, децата, партньора. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Ден на повишена интуиция, прозрения. Всички действия, които не са насочени към разрушение и нарушение на космическият баланс са благоприятни.

Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики.

Днес не давайте на никого своите вещи, нито пари на заем. С това ще отнемат вашия покой, успех и благополучие.

Бъдете внимателни към думите, които казвате. Те са заредени с мощната енергия на Луната и могат да се сбъднат в скоро време. Обърнете внимание какви обещания давате, те ще станат задължителни за изпълнение.

Секс – В този лунен ден секса укрепва здравето. Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Подходящо е за традиционен секс и класическа поза.

За сънищата, които сте имате през 6-тото лунно денонощие, не трябва да разказвате на никого. Ако ви се присъни познат човек, това означава, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.

Днес е 26 слънчев ден – Ден за справедливост и подаръци от съдбата, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили, особено ако е свързано с увеличаване на благосъстоянието. Днес даже най-простите и обикновени молби достигат до Небесата. Не си отказвайте нищо в този ден. Каквото ви хареса – вземайте го – то ви принадлежи. Не трябва да са ви чужди всички земни радости. Правете всичко с желание и от сърце.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.