Астро: Ден на висшата небесна мъдрост

Луната се движи на празен ход от18:55ч до 20:35ч. В този период нищо важно не предприемайте.

Луната е в знак Овен до 20:35ч на 13 юли

Животът, когато Луната е в Овен, се отличава с интензивност и е необходимо да се помни, че получената енергия силно изостря емоциите. Нашите чувства през този период лесно се нараняват. Подсъзнателно усещайки това, човек се опитва да се защити. Усеща се емоционално напрежение, действията са импулсивни, лесно възниква конфликтност. Старайте се да контролирате емоциите и да не изяснявате отношенията. Компромиси трудно се постигат. Действията стават по-резки. Липсва търпение. Важните въпроси, които изискват търпение и внимание е по-добре да бъдат отложени.

Старайте се да не се претоварвате физически повече от необходимото. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания. Може да се появи главоболие. Не се препоръчват хирургически намеси в областта на главата, мозъка, очите, зъбите.

Доминиращ 22 лунен ден от 01:12ч на13 юли до 01:34ч на 14 юли

Ден на висшата небесна мъдрост. Негов символ е слонът Ганеша. Добър ден не само за получаване на знания, но и за предаването им, както и ценния опит. Пред човек се откриват нови възможности, затова трябва да бъдете отворени и възприемащи. Някои езотерици сравняват този лунен ден като „златният ключ”. Полезна информация може да дойде отвсякъде – в автобуса, от радио и телевизия, случайно дочут разговор и т.н.

Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро. Четенето на свещени книги могат да ви разкрият нов смисъл.

Време, когато пред човек се откриват широки перспективи за достигане до щастието и от които е нужно да се възползвате. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас.

Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого.

Днес е необходимо да дишате много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията.

Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Бъдете щедри по отношение на децата. Пазете си нервите и здравето.

Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития.

Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Избягвайте излишното натоварване със спорове и конфликти.

Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада.

Morkadis

Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателна и се приветства.

Употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества. Заболявания появили се днес са доста опасни.

Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

В този ден има смисъл само подравняването на косата, да оправите линията на бретона.

Сънища – Символите в съня ви ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост, къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието. Сънищата често се сбъдват, но само тези на разсъмване имат значение. Добър знак е, ако сънувате книга или ключ, показва, че предстоят големи промени към по-добро.

25 слънчев ден –Денят е подходящ за даване и получаване на прошка. Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Благоприятно е за семейни събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Прекарайте повече време у дома, с децата, с животните.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.