Астро: Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела

pixabay.com

Луната е в знак Козирог до 03:21ч на 10 февруари

В тези дни всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключовите думи са умереност, точност, организация, ред и акуратност. Мислите са устремени към практическата страна на нещата. Дела изискващи творчески подход, трябва да се отложат за друго време. Всяка работа трябва сериозно да се обмисля. Отложете делата, които изискват посещение на кабинети и офиси на органите на властта, държавни институции и финансови ведомства. Отложете и всяка романтика и любовни дела.

Уязвими са костната система, гръбначния стълб и коленете. Претоварването и тежката работа са нежелателни. Ако не е наложително и спешно, добре е да отложите визитата си при зъболекар.

Луната преминава на празен ход в 19:23ч до 03:21ч на следващия ден.

28 лунен ден от 06:09ч на 9 февруари до 06:59ч на 10 февруари

Това е един от най-хармоничните и светли дни, предназначен за постигане на висшите истини, за духовно прозрение и подем на духовно равнище.

Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела. Всичко в другите дни, което е било неясно и е създавало пречки, днес се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация. Ден за алхимия на душата, когато е необходимо да се работи с астралното тяло, с чакрите.

Денят е изпълнен с мистика. Могат да се случат интересни неща с вас. Характерът им ще зависи от това как ще прекарате лунното денонощие. Отредено ще е на праведника – благо, на грешника – възмездие. В този ден можете да оцените себе си по своите плодове. Ако ви споходят неприятни събития, това ще е резултат от вашите негативни действия през изминалия лунен месец. Постарайте се правилно да приемете всичко каквото дойде – както хубавото, така и лошото. Не трябва да се внасят резки промени в личния живот, да не се решават сега социални проблеми.

И в душата на човек и в природата цари хармония. Днес трябва да сте в приповдигнато настроение, в добро разположение на духа, да контролирате своите емоции и да се вслушвате във вътрешният си глас. Да се избягват разрушителните действия, негативните мисли и да се казват лоши думи. Не трябва да изпитвате злоба, да задържате обидите в себе си и да се стремите към отмъщение. Препоръчва се да общувате с подходящите хора, това спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. Всички дела, които са с блага цел се отдават лесно и водят до успех. Молитвата и покаянието в този ден действат благотворно.

Ден, в който добрите дела се възвръщат стократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то сега ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил. Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях.

С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят. Не късайте и не подарявайте откъснати цветя в този ден иначе ще станете съпричастни към разрушението. Добре е да съдействате на природата в нейното развитие. Например да посадите цветя.

Болестите започнали в този ден не са опасни. Подходящо е за гладуване, за изчистване на организма. Може да използвате прясно изцедени сокове. Месото е добре да се избягва. Храната трябва да бъде лека и еднообразна.

Секс –На прелюдията е необходимо да се отдели повече внимание, отколкото на самия секс. А той трябва да е с мярка и да не е механично изпълнение, а да се основава на чувства.

Не е подходящо за подстригване. Тя може да снижи вашата активност.

26 слънчев ден – Ден за справедливост и подаръци от съдбата, когато можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили, особено ако е свързано с увеличаване на благосъстоянието. Днес даже най-простите и обикновени молби достигат до Небесата. Не си отказвайте нищо в този ден. Каквото ви хареса – вземайте го. Не трябва да са ви чужди всички земни радости. Правете всичко с желание и от сърце.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.