Астро: Ден на емоционална нестабилност

Луната е в знак Овен до 00:05ч на 11 октомври

В дните на Овена се усеща емоционално напрежение, действията са импулсивни, лесно възниква конфликтност. Старайте се да контролирате емоциите и да не изяснявате отношенията. Компромиси трудно се постигат. Действията стават по-резки. Липсва търпение. Човек в тези дни не търпи наличието на никакви окови. Важните въпроси, които изискват търпение и внимание е по-добре да бъдат отложени. Може да усещате прилив на енергия, но не трябва да се преуморявате нито физически, нито умствено.

Старайте се да не се претоварвате физически повече от необходимото. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания. Може да се появи главоболие. Не се препоръчват хирургически намеси в областта на главата, мозъка, очите, зъбите. Очите да не се напрягат и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

След 17:03ч до полунощ Луната се движи на празен ход.

Лунен календар: продължава 15 лунен ден до 19:19ч

Това е ден на борба за справедливост,  за прояви на смирение, търпение. Всичко тайно може да стане явно. В 15 лунен ден човек става лесно податлив на различни съблазни и изкушения.

Днес трябва да се завършва започнатото и да бъдете уверени в себе си и в успеха, не трябва да допускате съмнения. Да се избягват шумните компании и места, където има струпване на много хора. Луната сега е активна и се стреми да ни подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение. В този ден е добре да се съблюдават правилата на аскетизма.

Всички положителни и отрицателни качества у човека се увеличават значително. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни на личността. Много е важно да се съхрани спокойствието, да не се спори с близки хора, ако държите на отношенията. Бъдете осъзнати и не позволявайте емоциите да вземат връх над разума.

Добър ден за начало на диета. Добре е да се ограничи храната – гладуването в този ден положително влияе върху мислите. Не се препоръчва да се ядат месо и гъби, тъй като вероятността от отравяне е висока. Здравето сега изисква особено внимание, особено при хората, които имат хронични заболявания (захарен диабет, болести на сърцето). Обърнете внимание на панкреаса, диафрагмата, черния дроб. Всяко заболяване, което започва в 15-ия ден, може да доведе до сериозни усложнения. Не се занимавайте със самолечение. Този период се характеризира с емоционална нестабилност. Да се уравновеси психическото състояние и да се съсредоточите върху енергията си ще помогнат различни медитативни практики, занимания с йога.

15-ти лунен ден е опасен период, тъй като може едновременно да донесе радост, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, доколко тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете спокойствие и контролирайте емоциите си, само така ще избегнете неприятностите. Романтичните срещи е добре да се отложат за друго време.

Неблагоприятно време за подстригване. Може да имате неприятности със здравето и лошо самочувствие, да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

Следва 16 лунен ден от 19:19ч на 10 октомври до 19:43ч на 11 октомври

Слънчев календар – 24 слънчев ден – Необходимо е да се въздържате от всякакви прояви на гняв, да не влизате в конфронтация. Не се поддавайте на провокации, не се дръжте и вие грубо и невъзпитано. Старайте се около вас да има много светлина, избягвайте тъмните места и помещения.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.