Астро: Ден на мъдростта и познание на тайните

 

Луната е в знак Овен до 05:12ч на 20 май

Тук получаваме енергия. Тъй като животът под знак Овен се отличава с интензивност, е необходимо да се помни, че получената енергия силно изостря емоциите. Образно казано Луната тук психологически „добавя масло към огъня“. Понякога хората по време на Луната в Овен стават много темпераментни и горещи. По-добре е да стоите настрана от тях. Нашите чувства лесно се нараняват.

Подсъзнателно усещайки това, човек се опитва да се защити. Струва му се, че всеки, с когото комуникира иска да го обиди. Опитайте се да не казвате болезнени думи, тъй като разрушените през това време връзки са трудни за възстановяване.

Тъй като главата и лицето са особено уязвими по това време, операциите на ушите, очите и шията са нежелани и дори вредни.

Доминиращ 26 лунен ден от 04:20ч на 18 май до 04:42ч на 19 май

Ден на мъдростта и познание на тайните, но повече в общуването с хората и предаване на опит. Бъдете внимателни към тайните знаци изпратени ви от съдбата. Постарайте се да мислите само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще.

За бизнес е опасен този период. За предпочитане е да се отложат финансовите операции, въздържайте се от сключване на сделки, договори и всякакви търговски операции. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже, ако в началото всичко да изглежда, че върви добре.

В работните колективи могат да възникнат също скандали и спорове. Може поради амбиции да се оспорват авторитети и има шансове това да премине в изясняване на отношения.  Работата трябва да бъде лека и да не изисква излишно напрежение на силите.

Тежък период, когато трябва да съберете своите физически и духовни сили, за да не се подадете на никакви провокации и съблазни. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и помнете: каквото и да става, не губете чувството си за хумор.

Съществува опасност да изразходвате енергията си напразно. Затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, да почивате и да не хабите силите си. Днес не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате внимателно с кого да общувате. Това е един от опасните критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти. При спорове не се стига до добри резултати. Сега лесно се прахосват пари на вятъра, правят се ненужни покупки. Има голяма вероятност от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни.

Не се препоръчва физическо натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения. Да се избягват задимените помещения.

Секс – По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Противопоказен е секса за  еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и дори подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

29 слънчев ден – Добре е да се посети храм. Най-добрият ден за молитви. Добре е да се медитира. Днес може да гадаете на книга. Задавате мислено въпрос и отваряте със затворени очи на някоя страница и посочвате с пръст наслука пасаж. Там може да намерите отговора.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.