Астро: Ден на нестандартните постъпки и неочакваните решения

Луната е в знак Близнаци до 06:26ч на 4 март

Ключовите думи са дейност и активност. Нарастват комуникативните способности. Спокойните хора могат да се почувстват уморени и раздразнени от общата суета, а общителните и активни хора ще почувстват прилив на жизненост. При тях всичко ще се получава бързо и лесно. Това е времето на нестандартните постъпки и неочакваните решения. Може да се почувствате твърде емоционални и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни постъпки. Много важно да има самоконтрол. Рутинната работа е досадна.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Продължава 8 лунен ден до 10:52ч

Доминиращ 9 лунен ден от 10:52ч на 2 март до 11:31ч на 3 март

Този лунен ден е първия критичен ден от лунния цикъл. Мнозина усещат неговото настъпване като изпитват безпричинни страхове, безпокойство, имат главоболие, случват се различни неудачи. На този ден се изявява тъмната страна на човек, освен това виждаме света като в криво огледало.

Добро време за решение на всекидневни проблеми. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли. 9 лунния ден може да се нарече ден за изцеление на кармата. Простете на себе си и на онези, които някога са ви обидили, така развързвате кармичните си възли.

Време на енергиен обрат. Сега човешкият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Може да се проявят нашите слабости, страхове, да има проблеми със здравето или спад на жизнената енергия.

Най-уязвими днес са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Благоприятно е за провеждане на диагностика. Разтоварващ ден. Да се избягва преяждането. Препоръчва се изчистване на помещенията физически и енергийно.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва много да са внимателни да не бъдат изнасилени, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

Подстригването се препоръчва, за да не се влоши здравето и като застраховка от различни неприятности. С отрязване на косите се освобождава негативна енергия от аурата.

18 слънчев ден – Днес настроението трябва да бъде празнично и весело, всичко трябва да правите с лекота и усмивка на лице.  Постарайте се да внесете в света повече хармония и радост. Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на другите.

Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се веселите, да има развлечения, игри и занимания с децата, раздаване на подаръци. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели. Добре е да се обменя информация и опит.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.