Астро: Ден на нечистите сили

Луната е в знак Водолей до 22:55ч на 1 март

Практически е безполезно да се разчита на разума. Хората са по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят бунтарски настроения и протести срещу това, което е противно или се счита за несправедливо. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, ново, интересно, необичайно. Луната във Водолей носи различни изненади. Действията и поведението на другите, както и нашето собствено, могат да бъдат доста неочаквани и необичайни. Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Луната е на празен ход от 04:02ч до 22:55ч.- Не предприемайте нищо важно и съществено. Не започвайте нищо ново, не посещавайте държавната администрация за уреждане на въпроси, не вземайте важни решения, не водете делови преговори. Всичко ще бъде напразно и ще изхабите много нерви, ще срещнете много трудности, а краят ще е неясен.

Луната влиза в знак Риби в 22:55ч.

Лунен календар: 29 лунен ден от 06:45ч на 1 март до 07:16ч на 2 март

Ден на нечистите сили. Опасно време. Емоционалната енергия е твърде нестабилна. Точно затова не бива да се предявяват прекалени изисквания и претенции. Мнозина хора ще почувстват някакво вътрешно напрежение, все едно имат вътре пружина в тях, която се разпъва и е готова да ги разкъса. Това за съжаление често провокира спорове и конфликти. Всеки е добре да има самоконтрол над поведението и реакциите си, да избягва гневните изблици.

Може да ви обхване сънливост, лошо настроение, упадък на физическите сили, неувереност в себе си. Няма да виждате твърде обективно нещата и може да направите грешки през това време, после да се чудите сами на себе си, какво ви е било прихванало. Емоционалната неустойчивост може да се отрази на сърдечно-съдовата система. Зле могат да се почувстват хората с болни стомаси, може да се обострят някои болести.

Добре е да има запалена свещ и повече светлина. Подходящо време за четене на мантри и молитви. Молитвата може да ви помогне да очистите вътрешното си пространство, когато се чувствате объркани, нерешителни и не знаете по кой път да поемете. Молитвата е начин, чрез който се предаваш, молиш за помощ и се отваряш, за да получиш подкрепа.

Отношенията в този ден са напрегнати. Да се избягват изяснявания на отношения, влизане в спорове и конфликти. Най-добре е всички в семейството да се заемат с полезни дела. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не ги докарате до раздразнение, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Секс – Добре е да се откажете от всякакъв вид секс и дори да забравите, че съществува такова нещо. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път.

Слънчев календар – 16 слънчев ден – Денят е хубав за хората, които са отговорни, ясни и изпълнителни. Не трябва да има никакъв хаос, безредие, суета. Всичко трябва да е чисто и подредено. Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и изобщо по-малко говорете. По-добре да не се казва нищо. Не трябва да се лъже, да се нарушава клетва или договор.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.