Астро: Ден на спонтанността и непредсказуемостта

Луната е в знак Лъв до 16:09ч на 22 април.

Самоувереността започва да нараства, както и енергийният потенциал. Хората сега са по-решителни и самоуверени. Проявяват склонност към честолюбиви замисли, стремеж към лидерство. Бъдете снизходителни към хорските недостатъци, дръжте се с достойнство.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през този период.

Луната е на празен ход от 15:06ч до 16:09ч. В този един час не започвайте нищо важно.

Луната влиза в знак Дева в 16:09ч- Девата стабилизира променливото влияние на Луната. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, без правото черво.

11 лунен ден до 14:33ч на 22 април (от 13:22ч на 21 април)

Денят има доста силна енергия, така че изисква повече предпазливост във всички действия. Максимално нараства жизненият потенциал. В този ден човек може да си взаимодейства със силите на природата, ако знае как. Също така в този период може да получите просветление и разбиране на целта на живота си.

Не рискувайте с нови проекти и избягвайте важни въпроси. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Препоръчително е да се откажете от опериране с големи суми пари, но малките финансови дела ще имат благоприятен изход.

12 лунен ден от 14:33ч на 22 април до 15:46ч на 23 април

Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си.

Изисква се определена концентрация. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Приемете, че всичко, което се случва е за по-добро.

Проявата на любовта и съчувствие днес са необходимо условие за изпълнението на вашите желания. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели. Благоприятно е да се посети църква. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Идеално време за уединение, духовни и молитвени практики, за обети за мълчание и медитации.

Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това състояние за дълго. Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж.

Секс – Сексът трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, които имате, колкото проявите на любов, нежност, доброта и разбиране.

Подстрижката подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

3 слънчев ден – Може да ви осенят внезапни озарения или да направите творчески открития. Приветстват се всички творчески начинания. Силата на словото достига своя пик. Най-мощният по отношение на думите слънчев ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молитви (особено в началото на деня), за изчистване на аурата с помощта на огън и четене на мантри, за посещение на църковен храм.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.