Астро: Ден подходящ за прояви на щедрост и подаръци

Луната е в знак Овен до 15:38ч на 26 март

Когато Луната преминава през знака Овен, хората получават енергията на този знак. Не планирайте да спите дълго време сутринта или просто да се търкаляте в леглото. Това е време за постигане на големи неща, така че се опитайте да извлечете максималната полза от това и използвайте извънредният енергиен поток, започвайки например с това дело, което сте отлагали дълго време. Фокусирайте се върху въпросите, за които е необходимо допълнително внимание. Тъй като животът по това време се отличава с интензивност, е необходимо да се помни, че получената енергия силно изостря емоциите.
Нашите чувства през този период лесно се нараняват. Хората като цяло са лесно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, агресивни, държат се по-грубо от друг път. Не трябва да се преуморявате нито физически, нито умствено. Не започвайте да изяснявате отношения, ще стане още по-лошо.

Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите. Много добре действат компресите от лайка върху очите в тези дни. Може да се появи главоболие.

1 лунен ден продължава до 07:10ч

2 лунен ден започва от 07:10ч на 25 март до 07:32ч на 26 март

Време за получаване на информация. Бъдете внимателни към всичко, което получавате в този ден, дори когато ви се струва, че тази информация няма да ви бъде полезна. Може би ще мине малко време и ще оцените резултата.

Раздайте ненужните си неща на тези, които се нуждаят от тях, и скоро ще забележите как щедро ще ви дари Вселената. Но има едно условие: Не бива да съжалявате за това, което давате. Ако изведнъж днес имате загуба, всъщност не се притеснявайте, наистина нямате нужда от изгубеното нещо.

Всичко, което съдбата ви изпраща днес, ще ви бъде полезно по-нататък, дори ако в момента ви се струва, че сте изправени пред нещо безсмислено или не изцяло приятно. Всъщност ви е нужно: именно днес ние създаваме основата за бъдещето. Никога не забравяйте, че провалът не се случва, има само неизползвани възможности. Днес ви се дава всичко нужно, за да сбъднете мечтите и идеите. Когато съставяте планове си, имайте предвид, че те ще се реализират, само ако не ги разпространявате. Не трябва да разказвате за тях на никого.

Гняв и раздразнение са абсолютно противопоказни да се изпитват в този лунен ден – това ще попречи на пречистването на плътното тяло и настройката на биокомпютъра. Енергийният център, който е свързан с втория лунен ден е некласически. Той се намира под носа, добре е да се концентрирате върху тази точка.

Ден, в който трябва да определите кое е полезно и кое вредно за вас в живота. Формулирайте си мислено намерението, че ще определите за себе си какво е полезно и вредно. Разположете се удобно и поставете лявата си ръка върху стомаха. Помислете какво ви интересува, какво ви харесва. Може да мислите за всичко – за работата си, за човек, за храна. Това е един вид тест. Спокойната реакция на стомаха в отговор на вашите мисли показва ползата за това, което мислите. Ако усетите, че се разбунтува, започне да къркори или ви се повдига, значи това нещо не е полезно за вас.

Нови дела да не се започват още. Желателно е да се избягват конфликти и бурни изблици на емоции. Може да се подстригвате.

Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Това е най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции.

Подходящ момент за прояви на щедрост и грижа по отношение на партньора си, направете нещо приятно и ще бъдете възнаградени с добро настроение, радост, любов. В крайна сметка даването на подаръци е много по-хубаво от получаването им.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.