Астро: Динамичен, пълен с енергия и положителен ден

pixabay.com

Луната е в знак Риби до 13:05ч на 18 октомври.

Хората са по-склонни да търсят грижи, внимание, разбиране и съчувствие. Засилва се мечтателността, състраданието, чувствителността, интуицията. Усещането за реалност отслабва, затова е по-добре да не се предприемат важни неща, но този период е благоприятен за изясняване на фактите. Не бива да се дава воля на отрицателните емоции, тъй като това не само няма да помогне, а напротив, за дълго може да ви изкара от релсите. Старайте се да общувате само с хора, които са ви приятни. Лесно може да се изпадне под чуждо влияние.

Уязвими са ходилата на краката. Добре е да се носят удобни и меки обувки и да се върви по-малко.

Лунен календар – 11 лунен ден до 17:44ч на 17 октомври (от 17:19ч на 16 октомври)

Това е много динамичен, пълен с енергия и положителен ден. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност, но и да се претоварвате е неуместно.

Противоречивост и нееднозначност ще преобладават през деня. Всичко трябва да се прави с голямо внимание, да се внимава да не се вършат лекомислени неща. Най-важното нещо сега е максималната концентрация върху духовната сфера.

Денят е подходящ за краткострочни задачи. Важно е да не се стартират никакви важни и дългосрочни проекти. Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява към конструктивни практически дейности.

Гръбнакът и гърба са уязвими, тъй като огромно количество енергия преминава през цялото тяло по гръбначния стълб. Периодът е подходящ за активно физическо натоварване. Препоръчително е да се движите много, да спортувате, да бъдете активни. Болестите в този период за мъжете са незначителни, а при жените могат да доведат до усложнения. Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си.

Да се избягват спорове и скандали. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми. Приемайте ставащото като неизбежна част от съдбата без да се противите.

Енергията на този ден предразполага да се прави добро за другите. Проявата на чувства към близки или приятели ще помогне да се оправят влошени отношения. В 11 лунен ден се препоръчва да направите неочаквани изненади на близките си хора и да се погрижите за тях. Денят подхожда за романтика и интимност. Време за разкрепостяване на духа и разпускане, когато падат всички притеснения и задръжки.

Бъдете внимателни с режещите инструменти. Паднали на земята в това време вилица или нож предвещават близка опасност.

12 лунен ден от 17:44ч на 17 октомври до 18:06ч на 18 октомври

Слънчев календар – 1 слънчев ден – В първия ден на новия слънчев месец поверието гласи, че е добре да се хвърлят малки монети на кръстопът, за да ви даде Бог богатство. Или да дадете нещо на първия срещнат просяк. Денят е благоприятен за оптимистите и тези, които водят хората като лидери, водачи. Не бива да се поддавате на униние и депресия.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.