Астро: Днес бързайте бавно!

Луната e в знак Скорпион и от 07:29ч до 09:36ч на 27 януари се движи на празен ход.

Луната влиза в знак Стрелец от 09:36ч. до 11:10ч на 29 януари

В такива дни настройката е идеалистична. Социалния и обществения живот се активизират. Лесно се усвоява всяка информация. Добре е не само да се усвояват нови знания, но и да се предава опита на другите. Засилва се склонността да се търси справедливост и страната на правото. Пазете се от проява на прекомерен оптимизъм и гордост. Ограниченията се понасят трудно. Най-идеалното време за провеждане на рекламни кампании, презентации.

В такива дни особена енергия притежават настойките направени от тревите хармониращи със знака Стрелец. Това са жълт кантарион, градински чай (салвия) и бял равнец.

Уязвими са черен дроб, бедрата, седалищният нерв.

Лунен календар: 25 лунен ден от 02:51ч на 27 януари до 04:08ч на 28 януари

Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от една страна и загубата на енергия и смъртта от друга.

Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден може да успее само този, който не бърза. Избягвайте всяка активност, прибързаност, суетата. Не трябва да започвате нищо ново, но трябва да завършите започнатото. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Да се избягват случайните контакти.

Ден на пасивност, усамотение и покой. Подходящо време за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размишлявайте върху живота си и това, как вие възприемате света. Всеки знак през деня трябва да бъде възприеман като указание за нещо важно.

Душевният свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Избягвайте теми за личния си живот. Дори събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва да разголвате душата си. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, но не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не трябва да се чистят, да се пробиват, да се оперират.

Ден за очистване от шлаките – физически и духовни. На заболявания възникнали днес трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже своевременна помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Подходящ ден за чувствен и бавен секс. Забавление на бързо сега не се препоръчва. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние.

Слънчев календар – 13 слънчев ден (от изгрев до изгрев) – Ден, когато се откриват вратите на бъдещето. Добре е да започне цикъл за очистване на физическото тяло и да се освобождавате от негативна енергия. Подходящо е за работа с интелектуален труд. Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова следете за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.