Астро: Днес бързайте бавно!

Луната е в знак Овен до 07:44ч на 31 май

Емоционалното напрежение може да се увеличи, възниква импулсивност. Ставаме по-бързи и конфликтни. Затова се опитвайте да контролирате емоциите и не започвайте да изяснявате отношенията. Днес компромисът едва ли е възможен. Появява се желание да се решават всички проблеми от раз. Действията стават по-резки. Липсва търпение. Не се претоварвайте физически през този период, въпреки че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания. През деня може да се появи главоболие. Важните въпроси, които изискват търпение и внимание е по-добре да бъдат отложени. Ще бъде много трудно да се концентрирате и да постигнете добър резултат. Не се препоръчват хирургически операции на главата, мозъка, очите, зъбите.

25 лунен ден от 03:33 на 29 май до 03:58ч на 30 май

Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден ще успее само този, който не бърза. Избягвайте всяка активност, прибързаност, суетата. Ден на пасивност, усамотение и покой. Подходящо време за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размислете върху живота си и това, как вие възприемате света. Всеки знак през деня трябва да бъде възприеман като указание за нещо. Не трябва да започвате нищо ново, но трябва да завършите започнатото. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Да се избягват случайните контакти.

Вътрешният душевен свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Избягвайте теми за личния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва да разголвате душата си.
Ден за очистване от шлаките – физически и духовни. На заболявания възникнали днес трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже своевременна помощ, защото нещата могат значително да се усложнят. Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не трябва да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират.

Секс –  Подходящ е чувственият и бавен секс. Бързият секс сега не се препоръчва. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.
Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.
В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.

Днес е 10 слънчев ден – Препоръчва се да сте по-близо до природата, до водни източници, повече време да почивате. Каквото е възможно го отложете за друго време. Това е най-добрият ден за почивка. Натрупвайте сили в спокойно релаксиращо състояние. Контактите да се сведат до минимум. Подходящо за уединение. Денят символизира самоосъзнаването. Подходящо време за самоанализ, за философски размишления.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.