Астро: Днес Висшите сили ни „проверяват” за гордост и отмъстителност

pixabay.com

Луната е знак Стрелец до 19:17ч на 30 април Период на висока емоционална активност.

В хората се проявява потребност да поучават другите. Удачен момент за тези, които искат да разпространят своите идеи сред масите. Благоприятно време за публични изяви, рекламни кампании. Можете просто да си почивате, ако е възможно или просто да се насладите на живота. Всички стъклени повърхности лесно се почистват и полират. Също така е добър момент за гладене, прибиране на дрехи, печене на хляб.

Уязвими са черния дроб, областта на таза, кръвоносната система. Не се препоръчва преливане на кръв в този период и лечение на зъби. Може да се предприеме профилактика на белите дробове.

Луната на празен ход от 16:28ч до 19:17ч. В 19:17ч

Луната се премества в знак Козирог. Продължава 19 лунен ден до 00:50ч на 1 май (от 23:38ч на 29 април)

Този лунен ден носи негативна енергия. Ден на нашите заблуди и грешки. Пазете се да не изпаднете под чуждо влияние. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви чужди влияния. Лесно биват манипулирани. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате.

Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте напълно уверени в тях. Бъдете внимателни към отправените ви предложения (колкото и съблазнителни да изглеждат сега), не се поддавайте на провокации и чужди внушения.

В този лунен ден Висшите сили ни „проверяват” за гордост и отмъстителност. Контактите с хората са неблагоприятни и е добре да се сведат до минимум. Избягвайте спорове и изясняване на отношения, тъй като това ще доведе до още по-голямо объркване. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще – вероятност за измама и разочарование. Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден – никакъв секс!

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, за разчистване на вехтории и ненужни вещи. Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

За предпочитане е да не се подстригвате, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите. Подстрижката ще привлече към вас само негативни преживявания.

Покупки – благоприятно е за покупка на животни, други покупки не се препоръчват и особено хранителни продукти, които има голяма вероятност да се окажат некачествени, с минали срокове.

11 слънчев ден – На децата не трябва нищо да се отказва, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с обучението им. Заведете ги на сладкарница, на цирк, куклен театър, изведете ги на разходка. Всичко това оказва благотворно влияние на протичането на деня. Играта с дете в този слънчев ден се счита за благо дело.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.