Астро: Днес е добре във всичко да се търси златната среда

pixabay.com

Луната е в знак Близнаци до 05:34ч на 22 ноември

Луната в Близнаци активира любопитството, бързите реакции и заключения, общата подвижност. Провокира да се захванете с няколко неща едновременно, да се плъзнете по повърхността, без да се задълбочавате в същественото, да губите време и енергия за дреболии. Емоциите са бързи, лесни, променливи, повърхностни. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо. Хората са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения. Подходящ период за обучение, изпити, научна, творческа, интелектуална работа, за кореспонденция, събиране на информация. Подходящ за кратки пътувания. Можете да си купите всичко, което не е предназначено за дълъг период на употреба. Не се препоръчват покупки на недвижими имоти, мебели.

Уязвими са плещите, раменният пояс и ръцете, нервната система, дихателните органи. Пазете се от простуда, не стойте на течение, в непроветрени и запушени помещения.

Лунен календар – Продължава 16 лунен ден до 17:37ч на 20 ноември

Светъл и чист ден, ден за миротворство, в който се постига равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Ден за стремеж и полет нагоре към висините, но може да стане причина и за душевни страдания, измъчване на съвестта и чувство за вътрешна пустота, ако човек позволи да властват страстите му и се спусне в бездната на нисшите влечения.

Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти. Ако той живее в съответствие с енергията на лунния ден, то ще се радва на живота. При условие, че успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти – злоба, завист, празното любопитство, отмъстителността, ако не е твърде припрян и активен (защото денят изисква пасивност) – той ще придобие мъдрост и спокойствие, ще започне дългия път на изкачване по духовната стълбица и ще има постоянна връзка със своите ангели-хранители.

Време за контакти с природата, разходки, пътуване. Твърде бързите движения и активност пораждат неприятности в живота. Постарайте се да сте кротки и мирни, не започвайте да изяснявате отношения с никого и се опитвайте да разберете другите хора. Запазете равновесие и спокойствие. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен.

В този ден не трябва да се крещи и да се държите безцеремонно. Изисква се спокойствие. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се запази равновесието в отношенията.

Ако се замърсят дрехите, дори едно петънце да се появи, това е признак за духовна нечистота. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Лечението се извършва само с психотерапия и самовнушение.

Благоприятно е да се медитира върху символите на лунния ден – пеперудата, гълъба.

Не е подходящо за покупки, подстрижка и за сексуални отношения, дори за съпрузите. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

Следва 17 лунен ден от 17:37ч на 20 ноември до 18:15ч на 21 ноември

Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство дори без повод и да се насладите на общуването.

Слънчев календар – 5 слънчев ден – Ден на смирението, подчинението, служенето и изпълнение на своя дълг. Добър ден за работа и за поставяне на делата в ред. По-добре не поемайте ангажименти, не започвайте нова работа. Редът и разумът трябва да са доминиращи в действията ви. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Не трябва да се нарушава хармонията на деня. Избягвайте конфликтите, защото ако се скарате, дълго време ще останете в това положение, затова проявявайте разбиране.

По-важни аспекти:

Луна тригон Сатурн

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.