Астро: Днес е мирен, спокоен и светъл ден

Луната е в знак Стрелец до 08:49ч. Ще се движи на празен ход само от 08:18ч до 08:49ч. След това преминава в земния знак Козирог.

Настроението постепенно ще става деловито. Сега най-малко се нарушават правилата, законите, инструкциите, отдава се значение на реда и дисциплината. С внимание да се приема всичко ново и необичайно. Не се ограничавайте в общуването. Вашата усмивка ще се отразява на лицата на другите със светлина. Луната в този знак ни дарява с определени стереотипи на поведение, поради което ние реагираме по определен начин. От една страна се повишава вътрешната ранимост, от друга не позволява изблик на емоции, потискат се. Обикновено в това време хората ни изглеждат студени и безчувствени, тъй като всеки се скрива зад своята маска и не желае да разкрива своите чувства и слабости. Въпреки това, там, където вече са се натрупали негативни емоции като гняв, раздразнителност, озлобление, сега може да избият на повърхността, ако не се намери друг начин за освобождаване на енергията.

Луната е в знак Козирог до 21:07ч на 2 март. През това време е добре Овните да бъдат по-упорити и настойчиви, за да постигнат целите си, Телците да посетят църковен храм. Близнаците трябва да отделят повече внимание на интимните си връзки, Раците да установяват контакти с външния свят. Лъвовете да се погрижат за здравето си и да отделят време за всекидневните си задължения. Девите да отделят внимание на децата, също така е благоприятно да флиртуват или за романтични срещи. Везните могат да отделят време за посещение на родители, роднини и да се заемат с благоустройството на дома си. Скорпионите – общуване с най-близките си хора, братя, сестри, съседи, бивши съученици, разходки или къси пътувания. Стрелците да се заемат с решението на финансовите въпроси, правене на покупки и подаръци на любимите хора. Козирозите да се погрижат за себе си и за външния си вид. Водолеите да отидат на разпускащ масаж и да се отдадат на релаксация и по-голяма почивка. За Рибите е подходящо за общуват с приятелите си и да правят планове за бъдещето.

Преобладава 24 лунен ден от 03:07ч на 28 февруари до 04:00ч на 1 март

Като цяло това е благоприятен ден и за съзидание. Активен и доста силен енергийно ден, в който се пробуждат силите на природата. В човек идва огромна сила и въпреки, че Луната е намаляваща, може да прояви активност, решителност, упоритост. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят повече.

Минутните озарения и не добре обмислените действия могат да доведат до разочарование в бъдещето. Може да вземате важни решения, да водите преговори и да подписвате документи, но ако всичко е добре обмислено и пресметнато. Планове по-добре да не правите. Живейте по свободен график, доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички символични знаци.

Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия. Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за активна творческа работа. Не бива да се изпитва апатия, отчаяние. Това време е добре да се използва активно за укрепване на собственото здраве и за повишаване на духовното ниво. Да се избягват тълпите и масовите мероприятия.

Не е добре да се гладува, точно обратното – трябва да се яде и да се пият много течности. Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия. Благоприятно е за посещение при масажист, козметик и фризьор. Ден за лечение чрез билки.

Добър ден за контакти и завързване на познанства, за съпружески отношения и любовни срещи. Ден, в който трябва да се изви любовта. Свързан е с плодородието. Подходящо е за зачеване на деца.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима за следващите няколко дни.

Добре е да имате много сънища или повтарящ се сън. Неприятните сънища показват наличие на сексуални проблеми изискващи своевременно решение. Ако сънищата ви са приятни, то всичко е наред.

Днес е 15 слънчев ден – Много мирен, спокоен и светъл ден. Атмосферата му е проникната от хармония и любов. Време за откровения и пробуждане на способностите. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са важни сега повече от всякога. Съдбоносен ден – време за завършване на един етап и започване на нов. Могат да станат събития, които да определят по-нататъшната ви съдба, но импулс дават именно отношенията. Случайно запознанство, необяснима симпатия, сключена сделка могат сериозно да променят живота ви. И не само личния. Обръщайте внимание на всички дреболии, да не се пренебрегват знаменията.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.