Астро: Днес е мистичен ден, време за откровения, познание и тайни


Юпитер в секстил с Нептун – подходящ период за търсене на духовна посока
Луната е в знак Козирог до 21:45ч

Мислите на хората сега са устремени към практичната страна на живота. Но ако човек не види незабавни резултати, губи търпение и допуска грешки. Не трябва да се поемат бъдещи отговорности, а също и да се дават заеми, да се правят дългове. Добре се удава конкретната работа, изискваща методичност и рационално мислене. В своите постъпки и решения, хората се ръководят изключително от логиката, здравия смисъл и целесъобразността. Отложете всяка романтика и любовни дела.

Чувствителни части на тялото: кости, гръбначен стълб, стави, особено коленете – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас, тялото става по-чувствително към натрупаните соли.

Луната се движи на празен ход от 16:19ч до 21:45ч. Нищо нова и важно да не се предприема или купува.

В 21:45ч Луната преминава в знак Водолей.

Доминиращ 27 лунен ден от 05:35ч на 20 февруари до 06:19ч на 21 февруари

Днес е мистичен ден, време за откровения, познание и тайни. В този ден човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение, задействат се мистериите на Нептун. Време за подготовка за нов жизнен етап.

Усилва се стремежът към тайното, невидимото, окултното познание. Вслушвайте се във своя вътрешен глас. Непременно се замислете за трудностите, които ви мъчат. Може да намерите ненадейно изход от сложните ситуации.

Отворете сетивата си. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Символ на деня е Магическия жезъл и именно сега може да получите всички знания, които са ви нужни, ще разберете направлението, в което трябва да се движите. Ще срещнете хора, ще попаднете на книга или филм, ще подочуете случаен разговор, които ще ви дадат всичко необходимо, което да ви помогне как да подобрите живота си по най-добрия за вас начин. Не отхвърляйте това, което ви предлагат днес.

Бизнес – Подходящо време за благотворителност. Всички останали операции с парични знаци са обречени на неуспех. Затова е желателно да се посветите изключително на спонсорство. Счита се, че парите дадени за благотворителност, създават светла карма и в последствие носят богатства – както материални, така и духовни.

Не се препоръчва да се започват нови дела. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са всякакви заблуди, разсеяност, затова се препоръчват медитации, молитви, концентрация и самоосъзнаване. Задача номер едно е да намерим себе си и смисъла на живота. Опасни са пиянството, да се слуша силна музика, да сте дълго време в сънливи.

Енергиен център са коленете. При неправилно поведение може да заболеят кръвта, лимфата и да се получи тромбофлебит. Камъни на деня са аметист, изумруд, розов кварц, селенит и лунен камък.

Секс – Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие.

Покупки– Не се препоръчва да се купуват нови неща.

Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните.

7 слънчев ден – Ден за творчески начинания. Препоръчва се да започвате творчески дела, да се веселите и да пеете. Не бива да бъдете мрачни в този ден. Не се застоявайте на едно място, не стойте затворени у дома. Добър ден за пътуване, както и да се прекара извън къщи. Общувайте, колкото може повече, бъдете открити.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.