Астро: Днес могат да настъпят непредвидени събития

Луната е в знак Близнаци до 09:25ч на 11 март

При Луна в Близнаци в нас се засилва желанието да общуваме, да създаваме нови контакти, да пътуваме, да изследваме нови места, да научаваме нова информация, да събираме последните новини и да споделяме впечатления с другите. Внезапно могат да ви хрумнат различни нови, интересни и необичайни идеи. Хората стават по-активни, по-отворени към нови впечатления, по-любопитни и по-бъбриви. Емоциите са повърхностни. Дните на Близнаците са време за контакти, нестандартни постъпки и неочаквани решения. Не се препоръчва рутинна работа.

Уязвими са дихателната и нервната система, плещите и ръцете – да не се претоварват.

Лунен календар: 8 лунен ден от 10:08ч на 9 март до 10:43ч на 10 март

Ден за трансформация и възраждане – символ Феникса. Това е доста труден ден, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Старайте се да не изразходвате енергията си напразно. Подходящо е за вътрешна работа над себе си. Вслушайте се в гласа на своята интуиция. Външно можете да останете пасивни.

Ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на промените. Може да възродите старите проекти.  Могат да възникнат нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да умеете да реагирате. Не трябва да им оставяте време за развитие. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

По-добре е да отложите финансови транзакции. На работното място общуването да се сведе до минимум – хората могат да бъдат нервни и раздразнителни. Това е чудесен период за творчество. Ако ви посети вдъхновението – това е добър знак.

В този ден ще бъде лесно да се отървете от бремето на миналото и всички негативи, натрупани в душата. Желателно е да се пречистите както психически, така и физически, като прощавате на себе си и на другите. Сега във всеки човек „изгаря” по нещо старо и отживяло, за да заеме неговото място нещо ново. Това е ден на очистване и вътрешна трансформация. Настроението може да бъде променливо. Целта на деня: вътрешно да се преобразим, да пуснем страховете си, да открием творческата си страна, да изразим своята индивидуалност.

Препоръчва се да общувате само с приятели и близки хора. Много е важно да се избягват кавги и конфликти. Водата днес има голяма лечебна сила. Но с огъня бъдете предпазливи – внимавайте за пожари и аварии. Полезно е да се отиде на църква, да се поговори със свещеник или духовен учител. Гледайте  пламъка на запалена свещ и си представяйте как всички обиди и неволи изгарят в него.

Най-добре е да избегнете секса. Дори да чувствате желание и сили да го осъществите, по-добре е да се въздържате.

Слънчев календар – 24 слънчев ден – Най-стресиращия и напрегнат слънчев ден, изискващ големи усилия. Това е ден на разгула на тъмните сили, затова е необходимо да се прояви повече бдителност и предпазливост във всяко действие. Много труден и критичен ден, който служи за проверка силата на собствената вяра, на съвестта и жизнените принципи. Необходимо е да се въздържате от всякакви прояви на гняв, да влизате в конфронтация.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.