Астро: Днес можете да почувствате безпрецедентно вдъхновение

Днес Венера излиза от ретроградност и започва да се движи директно. Предава щафетата на Меркурий, който от следващия ден става ретрограден. Марс преминава в знак Риби. Луната e в знак Риби от 06:43ч, където ще остане до 17:57ч на 18 ноември.

Подходящо е да се ​​започнат дългосрочни проекти, за които вече са постигнати предварителни споразумения. Занимавайте се с дела, които изискват интуитивен подход. Общувайте с хора, с които не е нужно да се преструвате. Усвоявайте нови видове творческа дейност (можете да опитате да започнете да рисувате, да пишете музика, текстове или стихове, разкази, пробвайте се в дизайна). Участвайте в благотворителност и по какъвто и да е начин помагайте на тези, които се нуждаят от нея. Уредете си романтични срещи – вечеря на свещи, разходки, четене на любовна лирика, гледане на любовен филм. Можете да започнете гладуване, за да отслабнете и да прочистете тялото. Уязвими са ходилата на краката.

Грижа за цветята: Луната в Риби дава на пространството положителна енергия, която позволява на красивите ви цветя да се развиват бързо. Подходящо е за поливане и заедно с това торене на растенията, разрохкване на почвата, но това да стане вечерта.

Хронология на лунните дни:

9 лунен ден, който започва от 13:29ч на 15 ноември и продължава до14:00ч на 16 ноември.

Добро време за решение на всекидневни проблеми. Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли.

Следва 10 лунен ден, който започва от 14:00ч на 16 ноември и продължава до14:28ч на 17 ноември.

Това е един прекрасен ден. Символ на деня е фонтанът и всеки източник на живителна влага. Благоприятно е за почивка и време, прекарано в семейството, укрепване на семейните традиции. Днес можете да почувствате безпрецедентно вдъхновение, да придобиете оптимизъм, знание, които посочват пътя ви напред.

Подходящо е да се започват нови неща. Успех очаква най-вече творческите личности. Общуването носи прекрасни резултати. Самоусъвършенстването и енергийните практики ще бъдат изключително ефективни, а духовното търсене ще помогне да се определи правилният път. Болестите на 10-ия лунен ден са много опасни, уязвима е областта под ребрата.

10-ия лунен ден е енергийно свързан със семейните връзки, миналото на семейството и традициите. Той носи положителна, мека енергия, която влияе на човека по най-добрия начин, като носи късмет. В този ден трябва да сте възприемчиви към нея, а в близко бъдеще ще бъдете защитени от несгоди.

Най-доброто, което можете да направите в този ден е да се видите с близките си. При идеално развитие на нещата е да ги съберете заедно. Общуването с близки по кръв хора ще ви изпълни с родова сила и ще пробуди покровителите на вашето семейство. Но в никакъв случай не трябва да се карате и да допускате конфликти. Това ще нарани Предците ви и те може да се отвърнат от вас.Спомнете си починалите близки, споменете ги, подайте им нещо, отидете на църква и им запалете свещ. Това също ще увеличи вашата родова сила.

Също така се смята, че пътуването в този период ще бъде успешно. И запознанствата, които осъществите по пътя, ще бъдат полезни и ще се превърнат в силни приятелства.

Сексът в този лунен ден има за цел зачатие и продължение на рода. Сексуалният акт трябва да е изпълнен с щастие и радост, богат на оргазми. Желателно е да се постигне висше удоволствие за жената, тъй като се смята, че тогава заченатото дете ще бъде щастливо и весело. И енергията му ще бъде силна и стабилна.

Подстригване – В десети лунен ден рязането на косата означава увреждане на здравето. Можете да боядисвате косата си, но е препоръчително да използвате къна или други естествени оцветители. През този период е важно да се подобри връзката с Космоса, което означава да се подобри проводимостта на енергия през косата. Затова разчесвайте косата си особено внимателно. Правейки това, си представяйте как се настройвате към вибрациите на Космоса.

Днес е 1 слънчев ден (започва новият слънчев месец) – Този ден още от сутринта трябва да се посвети на работа. Счита се за делово време, когато трябва да се поемат повече отговорности. Добре е да правите планове за предстоящият слънчев месец. Ще им върви само на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Всички дела ще са перспективни, ако сериозно сте се захванали с тях. Всички инициативи на този ден са много активни и сериозни и към тях трябва да се подхожда не като към забавление, а като към много сериозни начинания.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.