Астро: Днес получаваме огромна космическа енергия, но трудно я контролираме

В първите минути на деня Слънцето преминава в знак Овен и е началото на пролетното равноденствие. Започва нов астрологичен цикъл. Огнените динамични енергии на Слънцето ще спомогнат на мнозина да се събудят от зимния сън и да се подготвят за активни действия.

Венера е в квадрат с Марс – Време на силни емоции и вътрешно напрежение. Ревността и чувството за собственост могат да създадат проблеми. Във връзките това може да е време на разногласия и силни страсти. Отложете решението на спорни въпроси.

Венера в секстил с Юпитер – По-лесно може да се постигне съгласие по спорни въпроси. Добро време за решаване на правни въпроси. Подходящ аспект за финансите. Може да се увеличи апетитът ви и желанието за сладко. Лесно се покачват килограми.

Луната  в знак Везни от 03:29ч, където ще остане до 04:17ч на 23 март.

Луната внася умиротворение в нашия живот. Повишава се жизненият потенциал. Благоприятно време за бързо протичащи задачи и всичко, бързо губещо актуалност. Може да се намерят нови решения на стари проблеми. Партньорските отношения могат да бъдат подобрени, а също трансформирани на ново равнище. Посредничеството на приятели, роднини, а също и техните съвети могат да бъдат твърде ефективни. Увеличава се желанието за хармония и равновесие. Повишава се чувствителността към проявите на грубост и дисхармония.

Уязвима става ендокринната система, особено панкреаса, също и бъбреците. Диабетиците да спазват строга диета.

В 03:44ч настъпва Пълнолуние в 00°09′ Везни – знака на любовта, красотата и патньорството.  Това пълнолуние извежда на преден план темите за взаимоотношенията и сътрудничеството. Не се страхувайте от промяната: освободете се от миналото и се отворете за нова любов, нова връзка, нова страница от живота си.

Доминиращ 15 лунен ден от 17:57ч на 20 март до 19:13ч на 21 март.

Това е много важен период. Луната се намира в апогей, на пика на своята енергийна наситеност. Сега е активна и се стреми да ни подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение. Влиянието на 15-ти лунен ден противоречи на миротворческите енергии на Везните, но също така се омекотват негативните влияния.

Днес получаваме огромна космическа енергия, но е много трудно да се контролира. Ако не искате да разваляте отношенията си с хората около вас, бъдете много внимателни и сдържани. По възможност трябва да се поддържа спокойствие, да се избягват изблиците на емоции. Не казвайте нищо без специална нужда и особено гледайте да не влизате в дълги спорове и празни разговори. Това ще ви помогне да си спестите огромно количество нервна енергия.
Ден, в който човек е подложен на различни съблазни и изкушения, а умът му е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Инстинктите са силни, самоконтролът е слаб. Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Не трябва да се губи самообладание. Правилно използвайте своите сили. Препоръчва се аскетизъм, постене и изпълняване на задълженията.

Възниква силно желание за плътски удоволствия, но те носят само краткотрайно блаженство, за което може би после ще се срамувате да си спомняте или ще съжалявате.

Неблагоприятен ден за подстригване.

Време за пророчески сънища. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си.

Следва 16 лунен ден от 19:13ч на 21 март до 20:27ч на 22 март.

Днес е 1 слънчев ден – В деня на пролетното равноденствие с изгрева на Слънцето на 21 март започва Слънчевата година, Първи слънчев месец, 1 слънчев ден. Всеки слънчев месец има по 30 дни.

1 слънчев ден е посветен на нашия Творец, на радостта. Добре е да правите планове за предстоящият слънчев месец. Ще им върви на всички оптимисти, на хората, които се справят сами. Не трябва да сте унили. Всички дела ще са перспективни, ако сериозно сте се захванали с тях. Ако имате в себе си някакви съмнения – по-добре нищо не започвайте, нещата могат да се провалят.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.