Астро: Добре е да проявите щедрост днес, да раздадете нещо, да подарите

Луната е на празен ход от 08:04ч до 17:23ч. 

Това време не е благоприятно да се започва нищо. Не правете даже планове. Спорове, възникнали в този момент, може да допринесат за сериозни последствия в отношенията. Отложете избора на нови дрехи, обувки, други – в бъдеще ще се разочаровате от направения избор. Благоприятно е за всичко свързано с освобождение, разчистване. Отървете се от ненужните неща в гардероба; от това, което пречи; почистете. Идеално време за почивка.

Луната е в знак Везни до 17:23ч 

Добър период за примирие, за възстановяване на разстроени отношения. Хората стават по-миролюбиви, подсъзнателно избягват споровете и конфликтите, но са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения.

Трудно е да се вземе важно решение, трудно е да се направи избор. Затова отлагайте важни решения за друго време. Уязвими са бъбреците и пикочния мехур.

Луната влиза в знак Скорпион в 17:23ч. 

Лунен календар – 2 лунен ден от 08:23ч на 7 октомври до 09:40ч на 8 октомври

Символ на този лунен ден е рогът на изобилието. Всичко, което се появи сега в живота ви, трябва с благодарност да го приемете, тъй като съдбата ви изпраща най-важното за вас през този лунен месец. Всичко, което ще получите, обезателно ще го приложите в близко бъдеще, дори да не виждате никаква връзка в този момент.

Сега най-важното е да попаднете в “струята”. Ако попаднете в потока на естествените лунни ритми, то замисленото от вас дело ще се осъществи от само себе си. Само от време на време ще се нуждае от вашите корекции. Много зависи от вашата първа стъпка. Избягвайте всякакви съмнения. Каквото и да намислите или предприемете, не започвайте да се питате: ”Правилно ли постъпих или не? Така ли трябваше да стане или не?” Ако така започнете да се терзаете, запомнете, че нищо няма да стане.

Възможно е да възникнат проблеми с документи. При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи. Не се допускат негативни емоции. Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец. Ако днес чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек.

Добре е да проявите щедрост днес, да раздадете нещо, да подарите, но ако е от сърце и без всякакво съжаление. Скоро Вселената ще ви дари с повече под една или друга форма.

Цялостното настроение влияе върху здравето. Денят се счита за оптимален за извършване на уелнес процедури, упражнения, йога. На този ден се събужда добър апетит. Вашето тяло е в състояние да избере правилната храна за него. Можете да ядете каквото искате. Основното нещо е да не прекалявате. добър за започване на диета, но гладуването е най-доброто решение. Днес не се препоръчва да се консумират много течности.

Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде забавен, оригинален. Това е най-доброто време за изпробване нови сексуални техники, любовни игри, позиции.

Подстрижката подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След това косите ви може да започнат да се навиват.

Слънчев календар – 21 слънчев ден – Денят има силна енергия. Свързан е с вечния и безкраен кръговрат на природата. Много мощен, в същото време и интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.