Астро: Един от най-веселите и щастливи дни на лунния месец

Тригонът на Луната и Юпитер
действа като благословия свише. Луната е в знак Овен до 13:32ч на 17 септември.

Хората са по-инициативни, по-импулсивни, по-хазартни, търсещи новото. Повишава се физическата активност. Емоционалното напрежение и конфликтността се увеличават по това време. Добре е да контролирате емоциите и не започвайте да изяснявате отношенията сега. Трудно се постигат компромиси. Има стремеж да се решават всички проблеми от раз. Често липсва търпение. Важните въпроси е по-добре да бъдат отложени. Ще бъде много трудно да се концентрирате и да постигнете добър резултат.

Опитайте се да не се претоварвате физически, въпреки че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания. Зачестяват главоболията. Не се препоръчват хирургически операции на главата, мозъка, очите, зъбите.

Продължава 17 лунен ден до 20:59ч на 16 септември (от 20:35ч на 15 септември).

Този ден е свързан със Слънцето и е един от най-веселите и щастливи дни на лунния месец. На този ден в древна Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил посветен на бог Дионисий. Ден за разкрепостяване, захвърляне на задръжките и вътрешна свобода. Луната освобождава хората от стеснения и комплекси.

Позитивната енергия на деня разкрива най-добрите качества в човека. Енергията трябва да се направлява в творческото русло, за съзидание или в любовта. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост на близките си и да не отказвате нищо на децата.

Засилват се шансовете да срещнете своята половинка, ако още не сте я намерили. Жените в този ден са най-привлекателни и женствени, и могат да се възползват от това предимство. Денят е предназначен от самите небеса за съдбоносни срещи, признание в любов.

Денят е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Не бива да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Не живейте по план, защото всичко може да се получи не така, както сте го планирали.

Сега може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино – най-добре червено. Болестите на деня имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност.

Подходящо време да се съберете цялото семейство и дори без повод да си устроите малък семеен празник, за да се насладите на общуването. Приветства се събирането на весели компании, посещение на дискотеки, нощни клубове.

Прекрасен ден за любов и секс. Отпуснете се, отдайте се на желанието си, няма нужда да сдържате своите еротични фантазии.

Подстрижката ще ви донесе полза, само ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Ако сте сънували кошмари, то значи, че отдавна не можете да изпитате радост от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от собствения си затвор, в който сами сте се поставили.

Следва 18 лунен ден от 20:59ч на 16 септември до 21:23ч на 17 септември.

30 слънчев ден – Ден, в който над нас се излиза Божията благодат. Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение. Време за сериозни избори, за завършване на старите дела, но да не се започват нови. Подходящо за важни мероприятия и за всичко, към което се отнасяте сериозно. Хубаво е да прекарате повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.