Астро: Един от най-мощните енергийни дни на лунния месец

pixabay.com

Луната е в знак Стрелец до 16:06ч на 24 юни

Денят се отличава с емоционална стабилност, стремеж към премереност и ред. Хората сега са по-философски настроени, стават по-изпълнителни към препоръки. Проявяват качества като щедрост, великодушие, решителност. Засилва се чувството за справедливост, честност, желание да защитим близки и приятели, по-слабите и беззащитните. Нараства потребността от движение, занимания с фитнес или спорт, физически труд, желание за пътуване.

Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, като и вените, черен дроб, жлъчен мехур, кръвоносната система.

Луната се движи на празен ход от 05:10ч до 16:06ч. Не предприемайте и не купувайте нищо важно.

В 16:06ч Луната преминава в знак Козирог. Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете.

В 21:41ч има пълнолуние.

Лунен календар –  14 лунен ден до 21:13ч на 24 юни (от 19:59ч на 23 юни)

Символ на деня е тръбата. Време за призив, получаване на знания при използване на източници на информация, усърдни молитви и работа със свещени текстове. Денят е много удачен, но празния ход на Луната прави невъзможни някои неща. В някои дела съдбата ще ни покровителства и ще ни предпазва от неприятности.

Един от най-мощните енергийни дни на лунния месец. Време за решителни действия. Имате последна възможност да направите нужните корекции. Ако не използвате енергията, която Луната ви дава, тя ще бъде напразно пропиляна.  Необходимо е да се прояви упоритост и настойчивост при достигане на целите. Сега е необходимо много да работите, да не пасувате. Всяко физическо натоварване е полезно.

Възможно е да се изпита печал, меланхолия, униние. Добре е този ден да има очистване на всичко, но най-вече на тялото – миене, водни процедури, сауна, клизми. Да се употребяват малко течности, защото не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно-чревния тракт. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път. Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми.

Като цяло отношенията в семейството обикновено са спокойни, без ексцесии, но ако има подрастващо поколение в него, може да има усложнения. Напълно достатъчно е да им отстъпите в този момент.

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да се изпробват нови техники.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще започне обмен на информация, а това ще се отрази на вашият душевен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, ще почувствате умора на границата на болезненото състояние.

Следва 15 лунен ден от 21:13ч на 24 юни до 22:17ч на 25 юни

Слънчев календар – 6 слънчев ден – Старайте се да направите нещо приятно за другите: изричането на искрени комплименти е най-малкото, което можете да сторите. Обезателно отделете време на своите деца. Ако обърнете внимание на дете в този ден, направите нещо хубаво за него и го зарадвате, целия месец ще намирате щастие. Необходимо е да действате според емоциите си – сърцето най-вярно ще ви подскаже какво да направите.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.