Астро: Енергийно много силен ден

Луната е в знака Везни, където ще остане до 14:59ч на 20 юни.

Хората сега са по-дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи, особено чувствителни към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. Планетните влияния предразполагат към демокрация, колегиалност, сътрудничество. Уязвими са бъбреците и пикочната система.

Луната се движи на празен ход в периода от 13:53ч до 14:59ч. В този интервал нищо важно да не се предприема и купува.

Луната преминава в мистичния знак Скорпион от 14:59ч.

Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Енергията на Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания.

Лунен календар – 10 лунен ден до 16:02ч на 20 юни (от 14:47ч на 19 юни)

Ако се разстроите от нещо, неприятното усещане скоро ще премине, след известно време напълно ще забравите за случилото се. От това как ще прекарате този лунен период, зависи характера на протичането на следващите няколко лунни денонощия.

На 10-ия лунен ден всичко, което е свързано с традициите, рода и семейството преминава особено активно. Денят е неразривно свързан със семейните връзки и кръвното родство. Всичко, което се прави за семейството сега е удачно. Не се препоръчва уединението. Добре е бъдете с близките си хора. Непременно обърнете внимание на мнението на по-възрастните членове, тъй като те олицетворяват семейната традиция. Подходящо време за прояви на любов. Контактите с противоположния пол носят радост, силните и здрави връзки са особено приятни и могат да бъдат допълнително заздравени.

Следва 11 лунен ден от 16:02ч на 20 юни до 17:19ч на 21 юни

Символите на лунния ден са короната и лабиринта. Короната е символ на властта, олицетворяваща силата и енергията. Лабиринтът има много значения, но всички те имат една същност – символ на движение, път пълен с изпитания.

Енергията на този лунен ден е много силна. С тази енергия трябва да сте много внимателни и предпазливи. Тя трябва да се използва само за съзидателни дейности. Силни сили се пробуждат в човешкото тяло и ако не знаете как да се справяте с тях, можете неволно да си създадете проблеми. Пасивността е нежелателна, но не трябва също така да се занимавате с нищо сложно и сериозно. Не бива да се претоварвате. Необходимо е да се внимава при всяка работа.

Можете да се грижите за близките си, да им давате подаръци и като цяло да раздавате любовта си към другите хора, колкото е възможно повече. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем.

Добро време за довършване на започнатото. Неблагоприятно за нови дела и начинания.

Подстригване до 16:02ч не се препоръчва, след това е подходящо – повишава проницателността на ума.

Слънчев календар – 2 слънчев ден е свързан с Божественото слово. Полезно е не само да овладявате нови знания, но и да предавате своя опит на другите, без да налагате своето мнение. Благоприятно е за контакти, за общуване, за учене, натрупване на информация, за овладяване на нови навици, за пътуване. Денят призовава към сериозен размисъл и спокойствие. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Разграничавайте доброто от злото. Бъдете милостиви и състрадателни. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте търпимост към чуждите недостатъци. Дайте на всеки правото на избор да прецени сам от какво се нуждае. Ако чуете да ви назовават по име, веднага си намислете желание.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.