Астро: Енергийно силен ден, в който се пробуждат силите на природата

pixabay.com

Луната е знак Стрелец до 18:29ч на 25 февруари

Тук Луната създава емоционална стабилност, стремеж към премереност и ред, хората стават по-изпълнителни към препоръки. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Период на висока емоционална активност. В хората се проявява потребност да поучават другите, затова управлявайки своите емоции, може обективно да направляваме мисленето на околните в нужното русло. Удачен момент за тези, които искат да разпространят своите идеи сред масите. Благоприятно време за делови мероприятия, за публични изяви.

В такива дни особена енергия притежават настойките направени собственоръчно от тревите хармониращи със знака Стрелец. Това са жълт кантарион, градински чай (салвия) и бял равнец. Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система.

Лунен календар: 24 лунен ден от 01:56ч на 24 февруари до 03:11ч на 25 февруари

Енергийно силен ден, в който се пробуждат силите на природата. В човек идва огромна сила и е много важно да знае как да я употреби. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят повече. Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия. Време на разрушаване на старото и създаване на новото. Да се избягват тълпите и масовите мероприятия.

Ден за съзидание и активни действия. Планове по-добре да не правите, а да живеете по свободен график, доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички символични знаци. Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за активна творческа работа. Не бива в този лунен ден да се изпитва апатия, отчаяние. Трябва да се използва активно за укрепване на собственото здраве и за повишаване на духовното ниво.

Не е добре да се гладува, точно обратното. Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия. Благоприятно е за посещение при масажист, козметик и фризьор. Ден за лечение чрез билки.

Добър ден за контакти и завързване на познанства, за съпружески отношения и любовни срещи. Лесно могат да се изгладят и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва това време и да се оправят семейните отношения. Ден, в който в основата на всички действия трябва да стои любовта.

24-ти лунен ден е свързан с плодородието. Подходящо е за зачеване на деца. Повишена е мъжката сексуална енергия. Ако нямате възможност да я реализирате, то следва да се заемете с физически упражнения, фитнес, автотренинг и др. В противен случай излишъкът от сексуална мъжка енергия може да навреди на здравето.

Подходящо е за всякакви покупки, но предимно за такива, за които отдавна сте събирали пари.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която ще е необходима в следващите няколко дни.

Слънчев календар – 11 слънчев ден – В този ден се препоръчва всичко да се прави с лекота, бързо, да се приведе дома в ред. Занимавайте се с много дела, но не зацикляйте само върху едно нещо. Не се бойте от проблемите и смело ги решавайте. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят как да уловят момента. Добър ден за художниците и творците.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.