Астро: Енергията на деня е крайно нестабилна

 

Луната e в знак Козирог до 02:56ч на 27 март.

Подходящо време за действия, които се нуждаят от точен и пресметнат разчет. Да се избягва безпорядъка. Звездно време за практичните и разумни хора, но неподходящо за сантименталните. Хората са по-отговорни, по-организирани и сдържани в емоциите си. Не се плашете да решавате трудни задачи, но избягвайте да са семейни проблеми. Спор, ако възникне през това време, може да доведе до разрушителни последици в отношенията. В отношенията се усеща липсата на такт и дипломация.

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката.

Лунен календар: продължава 23 лунен ден 02:14ч на 25 март до 03:15ч на 26 март.

Това е един от критичните дни, противоречив по своята природа. Изпълнен е с висок енергиен заряд, но потока на енергия е крайно нестабилен. Човек приема допълнителна енергия в този ден, за да може да се подготви за прехода в новата лунна фаза. Нови дела  не започвайте, но затова пък денят е един от най-подходящите за завършване на всичко започнато.

Време за активни действия, но гледайте да не превърнете тази активност поради нетърпение в агресивност. В противен случай възникват проблеми. Активността трябва да засяга вашият външен живот, а вътрешно е по-добре да запазите спокойствие. Нужен е по-голям самоконтрол. Не приемайте нищо много навътре. Ден за разрушаване на старото и освобождаване от всичко ненужно.

Хубаво е да разчистите дълговете си. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри. Пазете се от ниски помисли, гневни изблици, не започвайте важни и сериозни дела. Имате реални шансове както да решите своите проблеми, така и да си създадете нови.

Денят е изпълнен не само с активност, но и с агресия. Много лесно възникват конфликти от нищото, мнозина са склонни към хулигански прояви, тъй като попадат във властта на „вътрешните си демони”, затова избягвайте места, където има стълпотворение на хора, дискотеки, стадиони, митинги и други, тъй като поведението на хората ще бъде непредсказуемо.

Желателно е да се ползва вегетарианска диета. Полезно е еднодневното гладуване и процедурите по изчистване на организма. Подходящи са млечните продукти. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те повишават още повече агресивността.

За предпочитане е по-малко да се общува. Неподходящо време за любовни срещи, особено за тези, които са в напрегнати отношения. Може да стане още по-зле. Много е подходящо да преустановите взаимоотношенията с хора, които подкопават самочувствието ви и омаловажават вашите таланти и способности.

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в тях. В личните отношения е възможно да се проявят чувства като ревност завист, обида, претенции поради неизпълнени обещания или друго. Ако решите да споделите мислите си, имайте предвид, че няма да бъдете разбрани правилно. Сексът е противопоказен, тъй като сега подкопава здравето. Преобразувайте сексуалната енергия в творческа.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Слънчев календар – 5 слънчев ден –  Ден на смирението, подчинението, служенето и изпълнение на своя дълг. Не трябва да се нарушава хармонията в този ден. Особено актуално е правилото: „Мълчанието е злато”. Не трябва да има конфликти, затова проявявайте разбиране към другите. Добре е да се помирите с някого, ако сте скарани.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.