Астро: Засилва се емоционалността, трудно се контролират емоциите

pexels.com

Луната e в знак Скорпион от 08:16ч на 8 юли до 11:35ч на 10 юли

Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, засилва се емоционалността, трудно се контролират емоциите. Не трябва да се вземат бързи решения, тъй като те изхождат не от добро настроение, а от депресивни мотиви и печални мисли. Такива решения като правило са нежизнеспособни и водят до обратният ефект. Вместо да разрешим проблема, ние го заплитаме още повече.

В никакъв случай да не се действа с устрем към злото. Ако решите нещо да предприемете, по-добре изчакайте и пренесете замисленото за времето след това. По-скоро вашето внезапно желание е ответна реакция под напора на някакво напрежение и ако все пак го реализирате, в последствие ще се окаже, че ви носи повече огорчение, отколкото удовлетворение. Бъдете във всичко благоразумни. Настройвайте се към положително мислене. Усмихнете се на неудачите и безизходните ситуации и в същия този миг камъкът в сърцето ви ще се окаже белоснежен сияещ лотос на вашето просветление.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания.

Лунен календар: продължава 9 лунен ден до 15:13ч на 8 юли

Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат.

В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове.

Всякакви очистителни процедури в този период са стъпка към подобрение на взаимоотношенията ви с околния свят и укрепване на собствената значимост. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Препоръчва се очистване на помещенията физически и енергийно.

Следва 10 лунен ден от 15:13ч на 8 юли до 16:28ч на 9 юли

Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене.

Това е ден, в който човек е способен обективно да оцени своите възможности. В този ден сме обикновено силни и енергични. Затова можем да се заемем с всякакви важни дела – успехът ще бъде обезпечен. Делата, започнати днес, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени, стига да проявите достатъчно активност.

В житейски условия късметът ще ви придружава. Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си. Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда.

В 10 лунен ден става включване към егрегора на семейството. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, роднини, бъдете с децата си, със семейството си. Може да организирате семейна вечеря.

Сега е време само за прояви на любов. Подходящо време за интимни преживявания. Благоприятно за зачеване на дете.

Слънчев календар – 20 слънчев ден –  Добър ден за активни действия. На делата, които се започнат днес им е необходима пълна отдаденост. Или не започвайте нищо или го свършете докрай. Не бива да се съмнявате в нищо. Избягвайте празните разговори. Благоприятно е да се пътува само на къси разстояния.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.