Астро: Избягвайте всяка активност, прибързаност, суета

Луната е в знак Дева и на празен ход до 10:56ч, след което преминава във въздушният знак Везни.

Хората стават по-миролюбиви, по-малко възникват караници и са особено чувствителни към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Важно е да покажете своето уважение към всеки човек. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Посредничеството на приятели, роднини, а също и техните съвети могат да бъдат твърде ефективни. Може да се намерят нови решения на стари проблеми. Лесно се постигат компромиси. Благоприятно време за бързо протичащи задачи и всичко, бързо губещо актуалност.

Уязвими са бъбреците и пикочната система.

Лунен календар – 25 лунен ден от 01:18ч на 29 ноември до 02:29ч на 30 ноември

Символ на този ден са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от една страна и загубата на енергия и смъртта от друга. Девиз на деня е “Бързай бавно”. Днес ще успее само този, който не бърза. Избягвайте всяка активност, прибързаност, суетата. Не трябва да започвате нищо ново, но е добре да завършите започнатото. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Да се избягват случайните контакти.

Ден на пасивност, усамотение и покой. Подходящо време за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размишлявайте върху живота си и това, как вие възприемате света. Всеки знак през деня трябва да бъде възприеман като указание за нещо.

Вашият тънък, душевен свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Избягвайте теми за личния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва да разголвате душата си. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, но не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не трябва да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират. Ден за очистване от шлаките – физически и духовни. На заболявания възникнали днес трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже своевременна помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Бързият секс сега не се препоръчва. Подходящ е чувственият и бавен секс. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние.

В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.

Слънчев календар – 14 слънчев ден – Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Добре е да си спомните за предците си и да отправите молитва за тези, които са напуснали този свят, да им запалите свещ. Хубаво е да се правят материални планове сега, да се погрижите за земните блага.

По-важни аспекти:

Марс тригон Нептун

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.