Астро: Кармичен ден

Луната е в знак Рак от 07:51ч

Настъпило е време за занимания със семейството, дома и за грижи за близките ви хора. В същото време предразполага към капризи, неустойчиво настроение и претенции от неоправдани очаквания. Засилва се интуицията, ставаме по-възприемчиви към всичко, което ни обкръжава.

Уязвими части на тялото – стомах, гърди и дванадесетопръстника. Изостря се чувствителността към алкохол, наркотични вещества и силно действащи лекарства, затова трябва да се внимава.

23 лунен ден от 23:40ч на 21 септември до 00:31ч на 23 септември

Това е кармичен ден. Ден за разрушение на старото, коренни реформи, преобразования и промени. Денят има мощна енергия. Енергията на Луната допринася не само за решителни действия, а понякога може да предизвика агресивно поведение при хората. Този ден често е наричан ден на квадрата или кръста, затова е напрегнат и опасен. Човек има усещането за загуби и че нещата се случват не по неговата воля.

Общувайте с колкото може по-малко хора. Може да ви се стори, че хората сами създават спорове, конфликти и провокират скандали. Не се поддавайте на провокации. В 23 лунен ден нараства броя на конфликтните ситуации, водещи до скандали, сбивания и други негативи. За  съжаление, хората, които страдат от психични разстройства и са нестабилни също получават значителна енергия и се засилва тяхната неадекватност. Престъпниците също се активират.

Въздържайте от бизнес дела. Не е подходящо за никакви начинания. Избягвайте да рискувате.

Препоръчителна е вегетарианската диета. Полезно е еднодневното гладуване и процедурите по изчистване на организма. Подходящи са млечните продукти. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те повишават агресивността. Болестите, започнали през този ден, са продължителни.

Изгубеното нещо в 23 лунния ден е важен знак. Вселената ви казва, че този предмет не ви е нужен. Така че не се разстройвайте – всичко, което се случва през този период е за добро. Дори ако това ви е било скъпо, не се паникьосвайте. В близко бъдеще ще се сдобиете с нещо по-добро и по-хубаво.

Много подходящо е да се освободите от всичко старо и излишно. Това може да бъде очистване на организма, а може да е генерално почистване на дома. Изчистете офиса и дома си енергийно и физически. Запалете свещ, горете билки, напръскайте със светена вода.

Отношенията в семейството също може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичността. Не е добре да изпитвате слабост и да се самосъжалявате днес. В този период много често хората извършват глупави постъпки. Това е резултат от работата на вътрешните демони, които всеки има. Опитайте се да се да им се противопоставите: във всяка провокативна ситуация се дръжте естествено и спокойно. Ако ви викат, просто се усмихнете в
отговор.

Секс – Категорично е противопоказен секса, тъй като в този лунен ден води до силно физическо и емоционално изтощение. Половата система сега е уязвима.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

6 слънчев ден – Денят е посветен на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на друг човек. Хубаво е да се установяват връзки между хората, да си помагат взаимно. Старайте се да направите нещо приятно за другите. Обезателно отделете време на своите деца.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.