Астро: Лошите мисли днес са лукс, който не можете да си позволите

Луната е в знак Скорпион до 15:30ч на 23 февруари

Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Опасен период. През това време нараства напрежението, истеричността, емоционалната нестабилност. Конфликтните ситуации се случват почти на всяка крачка, вътрешната агресивност у хората е готова да избие по всяко време. Възможно е даже забравени обиди да избухнат с нова сила. Хората изглеждат неуправляеми, раздирани от отрицателни чувства и негативни емоции. Затова трябва всеки да се стреми към търпение и снизходителност.

Без особени проблеми и загуби може да отмине този период, ако съхраните чувството си за хумор и ирония, но без да прераства в сарказъм. Постарайте се да мислите само за хубави неща. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност. Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Лунен календар: 22 лунен ден продължава до 00:41ч на 23 февруари

Ден на висшата небесна мъдрост. Подходящо за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро. Лунният ден обикновено е спокоен, но е възможно да възникнат и непредсказуеми ситуации. Избягвайте спорове и конфликти. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас. Не бързайте да се разстройвате и да приемате неуспеха като провал. Опитайте се да погледнете на събитието отстрани и ще видите, че решението ще изплува, ако проявите творчески подход и особено, ако мислите нестандартно.

Днес трябва да се мисли само положително. Лошите мисли са лукс, който не можете да си позволите. Добре е да проявите щедрост и великодушие, да правите подаръци. Бъдете щедри по отношение на децата.

Не трябва да се рискува, защото това може да доведе до непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада.

Не се препоръчва да се работи много през този лунен ден. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота. Може да се заемете със самообразование, с повишаване на квалификацията, четене на книги, учебници.

Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателно и всячески се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества. Заболявания появили се днес са доста опасни. Днес е необходимо да дишате много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията.

Сексът в този лунен ден може да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

В съня си ще видите символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост.

Слънчев календар – 9 слънчев ден – Денят на Огъня е свързан с огромна мощ, способства многостранното творческо развитие и разширение на възможностите на човека. Препоръчва се дома да се очисти от негативна енергия, да се държи непрекъснато запалена свещ, лампа, да се поддържа постоянно горящ пламък. Добре е да се изгори всичко старо и ненужно, лечение с огън и благовонен дим.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.