Астро: Мислено изпращайте любов и светлина към всички, с които общувате

Луната е в знак Телец, стихия земя.

Време за решаване на практически въпроси. Хората придобиват по-материалистична нагласа, по-практично и реалистично са настроени, не витаят в облаците. . Повече се интересуват от битовите проблеми. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж, да пеете и танцувате.

Избягвайте да пиете студени напитки, както викането и крещенето. Да се избягва хирургична намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза, тъй като сега са много уязвими. Отложете посещението при зъболекар, освен ако не ви е спешен случая. Да не се вадят зъби. Да се избягват (освен животоспасяващите) операции на гърло, сливици и щитовидна жлеза.

26 лунен ден от 03:32ч на 17 юни до 03:58ч на 18 юни

В този ден имаме контакт с Учителя си. Това е онзи човек, който в нужния момент ще каже това, което трябва. Затова трябва да сме избирателни в контактите.

Това е един от опасните критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти. Те се суетят, бърборят излишно, сплетничат. Така се изразходва много енергия напразно. Безполезно е да се започва нещо ново.

Препоръчва се въздържание от активни действия, повече да се почива и да не се хабят силите. Избягвайте физическото натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения. Полезни са баните и масажите. Чрез потта става силно очистване. Колкото е по-проста храната на деня, толкова по-добре. Благоприятно е за гладуване. Да се избягва месото и алкохолът.

Отнасяйте се към всичко ставащо като към спектакъл и каквото и да става, не губете чувството си за хумор. Добре е да се съблюдава златната среда в емоционален план, тъй като за деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, водещи до спорове, конфликти и скандали. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други чакат тези, които не са предпазливи.

Добре подбирайте хората, с които общувате. Откажете се от ненужните връзки и контакти. През този ден не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда. Сега хората са склонни към лекомислено поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни. Нараства опасността от кражби и загуби. Благоприятно е за посещение на църква или храм. Когато излизате от къщи казвайте защитни формули.

За бизнес е опасен този период. Счита се, че всички дела в този ден са обречени на неуспех, даже ако в началото всичко да изглежда, че върви добре.

Секс – По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Сега е противопоказен секса с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Днес сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари – прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.

29 слънчев ден – Може да изберете нов път, да правите нови планове. Приветства се чувството за хумор, което се проявява в този ден като усещане за освобождение от своите комплекси. Препоръчва се четене на умни книги, учене, предаване на опит и знания. Благоприятно е за разговори, но следете за словото, което изричате.

Как да намалите напрежението от деня? Спете повече, почивайте, избягвайте общуването,медитирайте, гледайте развлекателни филми, разхождайте се, занимавайте се творческа работа, идете на масаж, правете водни процедури.

Мислено изпращайте любов и светлина към всички, с които ще общувате.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.