Астро: Мислете и си пожелавайте само хубави неща днес

Луната влиза в знак Козирог в 09:51ч на 23 декември до 09:15ч на 25 декември

Стихията на земята прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните. Звездно време за практичните и разумни хора, но неподходящо за сантименталните. Разумът, целесъобразността и практичността излизат на първо място. Вниманието на хората е насочено повече към материалната страна на въпроса. Добре е всяко нещо да се поставя на мястото му, да се избягва всякакъв безпорядък. Общуването с по-старото поколение, когато Луната се намира в Козирог, далеч не е най-идеалното. Младите семейства да се държат по-надалеч от своите родители.

Уязвими са кожата и коленете, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на ставите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката.

Лунен календар: 29 лунен ден до 08:09ч на 23 декември

30 лунен ден от 08:09ч до 12:18ч

Не всеки месец има 30 лунен ден и обикновено той е много кратък. Това е прекрасен период, изпълнен с красота, хармония и любов. Добре е да се анализират грешките, да се поиска прошка, да се очистят дълговете и не само материалните. Това е много необходимо, за да се влезе в новия месец на Луната с чисто сърце.

Ако у вас са се появили меланхолични и мрачни мисли, това е знак, че сте натрупали голяма негативност и е необходимо спешно да се отървете от нея. Това може да стане чрез вземане на душ, вана, или мислено отработване на ситуацията, четене на мантри, молитви и други. Ако имате в 30-ти лунен ден добро настроение, това е страхотно! Имате всички шансове да изживеете новият лунен месец хармонично.

Новолуние и 1 лунен ден в 12:18ч до 09:16ч на 24 декември

Това е много специален и необичаен ден. Негов символ е лампата, която означава образа на вечната светлина, духовна връзка с вселената. Следователно всички действия насочени към духовно пречистване и развитие, ще бъдат от голяма полза.

Първият ден от лунния месец е много ярък и чист ден. В него всички мисли притежават сила и има вероятност да бъдат реализирани през новия лунен месец. Много е важно да се мисли само за хубави неща. Лошите и злите мисли нямат място, особено ако са насочени към друг човек. Всички мисли, идващи от чистото сърце, ще бъдат успешни.

Не бързайте да започвате нови неща. Всеки опит за „започване“ на нещо ново неочаквано ще се изправя пред факта, че по пътя към реализирането на плановете си човек непрекъснато ще се сблъсква с много препятствия, които сякаш изникват от нищото. Опитайте се да превърнете това време в тиха почивка, където най-накрая ще можете да бъдете сами със себе си или с близки приятели.

Сексът по възможност е добре да бъде избягван. Организмът е в състояние на самокорекция, поради което всяка намеса ще доведе до грешка при настройването на вашия биокомпютър. Първият лунен ден е „време за любов“, а не за „правене на любов“.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.