Астро: Мистичен ден – време за откровения, познания и тайни

pixabay.com

Луната e в знак Водолей до 16:45ч на 11 март

Луната е в знак Водолей в последната си фаза. Не трябва да търсите решение на своите проблеми при висшестоящи длъжностни лица, представители на органите на властта. С приятели и съмишленици общувайте само по необходимост. Започва да привлича новото, необичайното. Подсъзнателно се търси свобода, промяна. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо. Ден за отдих и разпускане, за любов и развлечения. Не трябва да се претоварвате и да влизате в конфликти. Светът в това време е непредсказуем, не знаем какво да очакваме от околните, както и от себе си. Настроението се променя често и рязко.

Уязвими са коленете, долните стави. Да не се тича, да не се върви продължително или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят лекарствата и метода на лечение.

27 лунен ден от 05:39ч на 10 март до 06:13ч на 11 март

Време за подготовка за нов жизнен етап. Периодът е благоприятен за тези, които искат да променят живота си. Насърчава се желанието за духовност. На двадесет и седмия лунен ден на някои се дава божествена мъдрост и яснота. На такива хора се разкриват всички земни тайни. Мистичен ден – време за откровения, познания и тайни. Периодът е пряко свързан с водата и нейните източници: символите на деня говорят за това. В този ден човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение, задействат се мистериите на Нептун.

Вслушвайте се във своя вътрешен глас. Отворете сетивата си. Може да намерите ненадейно изход от сложните ситуации. Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Именно сега може да получите всички знания, които са ви нужни, ще разберете направлението, в което трябва да се движите. Ще срещнете нужните хора, ще попаднете на книга или филм, ще подочуете случаен разговор, които ще ви дадат всичко необходимо, което да ви помогне как да подобрите живота си по най-добрия за вас начин. Не отхвърляйте това, което ви предлагат днес.

Подходящо време за благотворителност. Всички останали парични операции са обречени на неуспех. Затова е желателно да се посветите изключително на спонсорство. Счита се, че парите дадени за благотворителност, създават светла карма и в последствие носят богатства – както материални, така и духовни.

Не се препоръчва да се започват нови дела. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са всякакви заблуди, разсеяност. Опасни са пиянството, слушането на силна музика, да сте дълго време сънливи.

Енергиен център са коленете. При неправилно поведение може да заболеят кръвта, лимфата и да се получи тромбофлебит. Камъни на деня са аметист, изумруд, розов кварц, селенит и лунен камък.

Стомаха да не се натоварва с тежка и мазна храна.  Не трябва да се консумират цитрусови плодове. Полезна е леката зеленчукова храна. Може да пийнете чаша червено вино, но от останалият алкохол се въздържайте.

Не се препоръчва да се купуват нови неща.

Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие.

Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните.

25 слънчев ден – Ден за изплащане на всякакви дългове. Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Ден за даване и получаване на прошка. Благоприятно е за семейни събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Прекарайте повече време у дома, с децата, с животните.

Хубаво е, ако днес цъфне цвете в дома ви.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.