Астро: Мистичен и мистериозен ден, в който става връзка между небето и земята

Луната е в знак Стрелец до 16:06ч на 24 юни

Денят се отличава с емоционална стабилност, стремеж към премереност и ред. Хората сега са по-философски настроени, стават по-изпълнителни към препоръки. Пробуждат се у тях качества като щедрост, великодушие, решителност. Появява се желанието да се учат и поучават другите, да се предават опит и знания, всеки иска да дава съвети и да помага. Засилва се чувството за справедливост, честност, желание да защитим близки и приятели, по-слабите и беззащитните.

Нараства потребността от движение, занимания с фитнес или спорт, физически труд, желание за пътуване.

Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, като и вените, черен дроб, жлъчен мехур, кръвоносната система.

Лунен календар –  13 лунен ден до 19:59ч на 23 юни (от 18:39ч на 22 юни)

Този ден е доста мистичен и мистериозен: вратата между небето и земята се отваря, човек може да разбере неизвестното. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Това е ден на натрупване на информация, която ще бъде полезна за бъдещия ви живот.

Човек може да получи просветление, тъй като настъпва алхимия на мислите, трансмутация на ума, духа и процеса на енергиен поток през каналите се засилва.

Необходимо е да се изчистят енергийните канали и менталния план.

Затова е много добре да се грижите за себе си – посетете сауната, използвайте всякакви козметични средства, консумирайте повече здравословни продукти – те се усвояват перфектно. Отлично средство за подмладяване на лицето е маска от настъргано цвекло със заквасена сметана.

Може да се върнат някои стари проблеми, които не сте решили по-рано. Не отлагайте за по-късно това, което можете да направите сега. 13 лунния ден е предназначен за отработване на грешките. Не се ядосвайте на света, на хората. Всичко, което се случва с нас, ние го заслужаваме. Затова, вместо да негодуваме и да се възмущаваме е по-добре да се замислим за това, какво точно сме направили „погрешно“ и ако е възможно, да го поправим.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен, най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Трябва да е активен, но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си.

Липсата на сексуално желание в 13 лунен ден или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

Следва 14 лунен ден от 19:59ч на 23 юни до 21:13ч на 24 юни

Слънчев календар – 5 слънчев ден – Ден за установяване на мир и равновесие. Ден на смирението, подчинението, служенето и изпълнение на своя дълг, поставяне на делата в ред. По-добре не поемайте ангажименти, не започвайте нова работа. Редът и разумът трябва да са доминиращи в действията. Избягвайте конфликтите, защото ако се скарате, дълго време ще останете в това положение, затова проявявайте разбиране.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.