Астро: Могат да се повторят ситуации, а хора и събития от миналото да се завърнат


Луната е в огненият знак Овен до 01:19ч на 11 ноември – във въздуха витае емоционално напрежение, готово да избухне при всеки повод. Хората са по-сприхави, нетърпеливи и избухливи. Контролирайте емоциите и избягвайте да изяснявате отношенията си. Трудно се постигат компромиси.

Този ден обещава да бъде доста активен, защото Луната ще е в огнен зодиакален знак. Но Сатурн може да възпрепятства успешното развитие на делата, които планирате за този ден, особено късният следобед и вечерта.

По-добре е да не започвате дългосрочна работа, още повече, ако е свързана с някакъв финансов риск.  Изберете нещата, които трябва бързо да завършите.

Какво не трябва да се прави : сключване и подписване на договори, решаване на важни финансови въпроси.

Като цяло бъдете внимателни с пазаруването в този ден, тъй като има голяма вероятност да пазарувате импулсивно.

Зачестяват главоболията и мигренозните пристъпи. Пазете очите от натоварване с четене, пред компютър, силно осветление. Да не се вадят зъби, да не се правят манипулации по лицето.

Продължава 13 лунен ден до 16:07ч на 9 ноември (от 15:44ч на 8 ноември)

Космическите вибрации влияят благоприятно влияят върху творческата енергия. Вслушвайте се в съвети на хората, сега може да научите много. Добре е да се работи над грешките и да се поправят. Неблагоприятно време за сериозни дела и всякакви начинания, но подходящо време да завършвате започнатото. Препоръчително е да се въздържате от нови запознанства и контакти.

Могат да се повторят ситуации, а хора и събития от миналото да се завърнат, може би в леко променена форма. Много е вероятно да срещнете хора, с които някога сте се разделили и то не по най-добрият начин. Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства – чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

В този ден процесите на подмладяване на организма са особено активни. Лош знак в този период е да се появят болки в стомаха – те показват неправилността на вашите действия.

Следва 14 лунен ден от 16:07ч на 9 ноември до 16:31ч на 10 ноември

Символ на деня е тръбата. Време за призив, получаване на знания при използване на източници на информация, усърдни молитви и работа със свещени текстове. В някои дела съдбата ще ни покровителства и ще ни предпазва от неприятности. Необходимо е да се прояви упоритост и настойчивост при достигане на целите.

Енергията на деня може да повлияе върху настроението. Възможно е някои хора да изпитат тъга, меланхолия. Не трябва да оставяте на отрицателните чувства да ви завладяват. Най- доброто средство срещу тях са активността, действието и физическото натоварване.

Добре е този ден да има изчистване на всичко, но най-вече на тялото. Да се употребяват малко течности, защото не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно чревния тракт. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Morkadis

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да се изпробват нови техники.

В съня си можете да откриете символични отговори на най-важните жизнени въпроси. Сега подсъзнанието се опитва да ви подскаже какво трябва да правите, за да постигнете успех. Доверете се на вътрешното си усещане и интуицията. Не трябва да включвате страничен човек в тълкуването на сънищата си.

24 слънчев ден – Денят може да донесе тежки изпитания за някои или да отнеме много усилия. Смята се за ден на разгула на тъмните сили, затова е необходимо да се прояви повече бдителност и предпазливост във всяко действие. За мнозина труден и критичен ден, в който ще бъдат подложени на проверка  силата на собствената им вяра, на  съвестта и жизнените принципи.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.