Астро: Могат да се случат неочаквани неща

Луната е в знак Лъв до 19:23ч на 12 май.

Периодът е изпълнен с повече оптимизъм, жизненост и ярки емоции. Увеличават се решителността и самоувереността. Денят предразполага към хазартност, лесно се харчат пари. В този период също лесно се вземат пари на заем(хората са по-щедри), но трудно се връщат.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден.

7 лунен ден до 11:55ч на 11 май (от 10:47ч на 10 май)

Денят е сложен. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл. Може да ви провокират, но бъдете предпазливи и не произнасяйте лоши думи. Като цяло е по-добре да говорите по-малко. Думите продължават да имат голяма сила и лесно се реализират, затова не трябва да се обижда, критикува, лъже, проклина. Негативният заряд може да се обърне срещу вас и да донесе не малко неприятности дори след като вече ще сте забравили какво сте казали. Добрите пожелания също могат да се сбъднат, затова нека от устата ви да излизат само добри думи, похвали, комплименти, думите на благодарност. Подходящо е да се молите – молитвите сега биват чути. Благоприятно време за сдържаните и набожните.

Подстригването е благоприятно, засилва интуицията, води до неочаквани прозрения.

Покупки – Можете да си направите хубав подарък – да си купите нещо, за което отдавна сте мечтали, нещо, което ще ви донесе удовлетворение.

8 лунен ден от 11:55ч на 11 май до 13:06ч на 12 май – Символ на деня е фениксът

Много стресиращо време, носи напрежение, включително в отношенията с колеги и партньори. Добре е за уединение. Време за разкаяние и покаяние за грешките, неправилните действия, лошите постъпки, за вътрешна трансформация. Ако почувствате благополучие, това е измамно усещане сега. Хората са емоционално нестабилни и трудно се намира общ език с другите. Най-зле ще се чувстват не добрите хора и тези, които не са очистили душата си с покаяние. Възможни са болки в стомаха и ушите, също така нервни разстройства, студени тръпки по тялото.

Трудно време, така че отложете сериозните проекти. Дайте си почивка от амбициите. Това, което не е решено и завършено, ще изисква бързо приключване. На този ден може да се вземат решения само по незначителни въпроси, а решенията по важните въпроси да се отложат за по-благоприятно време.

Гладуването и общото изчистване са доста подходящи и полезни за този лунен ден – те ще донесат облекчение, компенсират загубената енергия.

На този лунен ден може да се случи нещо напълно неочаквано, извънредни ситуации. В любовните отношения кавгите са противопоказни. По-често се поставяйте на мястото на партньора си и се опитвайте да го разберете.

Сексът трябва да бъде спокоен, без експерименти и най-добре с постоянният партньор. За семейните двойки е полезен, за останалите може да донесе неприятни изненади.

Подстригването в този период да се избягва.

Morkadis

Покупки само антикварни вещи или втора употреба. Всички останали покупки не носят радост, дори могат да създадат проблеми.

Сънищата в осми лунен ден отразяват това, което се намира дълбоко в подсъзнанието на човека. Те ще имат голямо значение за тези, които не са намерили своето място в живота. В тях ще намерят намек и указание с какво да се занимават, към какво да се стремят, какви цели да си поставят.

Днес е 22 слънчев ден – Променливо време оказва промени в живота. Ако вятърът да духа в гърба ви – ще бъде един успешен ден. Ако е насрещен вятъра – денят ще е неудачен. На излизане от къщи погледнете небето. Ако е облачно, обърнете внимание на формата на облаците, които имат голямо символично значение.

Не трябва нищо да планирате и да действате по предварителен сценарий. Избягвайте лошите мисли и пожелания.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.