Астро: Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта

Луната e в знак Овен до 05:44ч на 27 ноември

Ритмите на космоса помагат да се разкрие вътрешният потенциал човека. Увеличава се физическата и умствена активност. Иска ви се да решите всичко с един удар и да продължите нататък. Навреме се спрете, огледайте нещата, иначе всичко може да се развали. Търпението ще ви спаси от неприятности. Бройте до десет, преди да реагирате на думите или действията на другите. Нашите чувства през този период лесно се нараняват. Подсъзнателно усещайки това, човек се опитва да се защити. Когато Луната преминава през знака Овен, хората получават енергията на този знак. Всеки човек има способността да регулира този поток от енергия, който може да бъде както положителен, така и отрицателен. Образно казано Луната в знак Овен психологически „добавя масло към огъня“. Спокойните и балансирани отношения могат да избухнат в този момент с нова сила.

Уязвими са главата, мозъка, очите, зъбите. Не се препоръчват процедури и манипулации по лицето и главата. Често срещано явление ще са главоболията и безсънието.

Продължава 11 лунен ден до 14:55ч на 25 ноември (от 14:34ч на 24 ноември)

Енергийно силен ден. Силата, която се събужда в човек трябва да бъде отправена към съзидание. Пренасочете енергията си към конструктивни практически дейности. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Не се препоръчва да бъдете пасивни, но и да се претоварвате е неуместно. Необходимо е да се прояви повече предпазливост и внимание във всички дела. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Приемайте ставащото днес като неизбежно и се старайте да извлечете максимална изгода за себе си.

Следва 12 лунен ден от 14:55ч на 25 ноември до 15:17ч на 26 ноември

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта. Този ден предразполага към правене на добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си.

Ден, в който са противопоказни отрицателните емоции и не трябва да се натоварва сърцето. Избягвайте да се оплаквате от съдбата. Може да заседнете в това състояние за дълго. Знайте, че всичко, което се случва е само за по-добро. Приемете достойно и спокойно своята съдба. Не е добре да се ядосвате и гневите. Не трябва да сте груби, да спорите, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави. Проявете максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти в него!

Благоприятен ден за работа, но не за активни действия, а за разумна дейност. Не е добре да се започва и предприема нищо, тъй като усилията ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Нещата могат да се развият спонтанно и непредсказуемо. Не правете непоискано добро иначе ще поемете част от кармата на другия човек. Ако заболеете през този ден, означава, че неправилно сте използвали мъдростта.

Контактуването е благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да търсите примирие. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ.

В този ден молитвите ни биват чути във Вселената, но те трябва да идват от сърцето и да са искрени. Обърнете се към Висшите сили и помолете да ви подкрепят във вашите дела, да ви помогнат да превърнете мечтите си в реалност. Не забравяйте да се помолите и близките си.

Идеален ден за изява на нежни чувства, за първа среща. В 12 лунен ден може да срещнете своята дългоочаквана половинка, идеалната за вас любов.

Полезни са занимания с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежкифизически тренировки, но затова пък може да си направите лек масаж.

10 слънчев ден – Каквото може да се отложи го отложете. Не се препоръчва много да работите, да се напрягате, но и не се отдавайте на мързела. Това е най-добрият ден за почивка. Натрупвайте сили в спокойно релаксиращо състояние. Добре е хубаво да се наспите.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.