Астро: „Мъртъв период“ – общ енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот

pixabay.com

Луната e в последните градуси на знак Телец, където от 13:37ч преминава на празен ход до 17:09ч. Време, в което не трябва нищо важно да се предприема.

Времето, когато се проявява естествената издръжливост, благоразумие, предпазливост, постоянство и търпение. Имаме желание да задоволим „земните“ си капризи и възприятието ни става по-активно. Да се избягват студени напитки, както и викането. Уязвими са гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза. Луната влияе върху обонянието и вкуса.

 В 17:09ч Луната преминава във въздушния знак Близнаци.

Лунен календар: продължава 16 лунен ден до 18:10ч

Това е ден на баланс, чистота, хармония и справедливост. В този ден се постига равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Лесно е да я унищожите чрез проява на гняв, агресия и насилие. Добре е във всичко да се търси златната среда. Така че още веднъж, не изпадайте в крайности. Ако чувствате, че сте на път да се ядосате на човек, по-добре е да спрете да общувате и да отидете в уединение.

Благоприятно е да се медитира върху символите на лунния ден – пеперудата, гълъба. Прочетете нещо за тях. Това ще ви помогне да разберете дълбочината на този ден.

Днес е много благоприятен ден, който е препоръчително да бъде прекаран възможно най-пасивно. Разбира се, ако имате любими неща, които можете да правите без затруднения и да ви дават само удоволствие, можете да ги правите. Денят способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената препоръчва нищо да не се предприема. Колкото и да се стараете, особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „мъртъв период”.

Днес имат право на почивка само тези, които действително заслужават, които предните дни са работили. А тези, които са бездействали, могат да почувстват спад във физическата и моралната сила. При тях ще липсва всякакво желание, ще имат променливо настроение, целият свят ще им е крив и ще са постоянно раздразнителни. Но причината за всичко това са самите те.

Препоръчва се да бъдете кротки и мирни, да не започвате да изяснявате отношения с никого, да не се държите предизвикателно. Запазете равновесие и спокойствие. В този ден не трябва да се крещи и да е безцеремонно поведението. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва. В 16-ия лунен ден няма място за кавги и конфликти – днес се смята за неприемливо да се нарушава спокойствието на други хора.

Време за контакти с природата, разходки, пътуване. Ако се замърсят дрехите ни, дори едно петънце да има, това е признак за духовна нечистота. Ден за обновяване на кръвта. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Денят е добър за всичко, свързано с пречистване, независимо дали става въпрос за общо почистване на дома или духовно прочистване.

Не е подходящо за покупки, подстрижка и за сексуални отношения и даже съпрузите трябва да го помнят това. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

Следва 17 лунен ден от 18:10ч на 30 октомври до 18:49ч на 31 октомври

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.