Астро: Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно

Луната е в знак Лъв до 03:14ч на 3 януари

Периодът е изпълнен с повече оптимизъм, жизненост и ярки емоции. В това време хората проявяват качества като щедрост, благородство, сърдечност, гордост, упоритост, смелост, силна воля, повишена самооценка и увереност в собствените сили. Засилва се склонността към честолюбиви замисли, появява се стремеж към разточителност, екстравагантност и доминиране. Денят предразполага към хазартност, лесно харчене на пари.

В постъпките може да се наблюдава театралничене и понякога се вкарва нотка драматизъм.

Сърцето и гръбначният стълб са много уязвими, да не се натоварват. Препоръчва се лечение на коленете, ставните заболявания, болести на очите.

19 лунен ден до 20:31ч на 2 януари (от 19:21ч на 1 януари)

Този лунен ден носи негативна енергия. Ден на нашите заблуждения и грешки. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви чужди влияния. Лесно биват манипулирани. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние.

Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, за разчистване на вехтории и ненужни вещи. Бъдете внимателни към отправените ви предложения (колкото и съблазнителни да изглеждат сега), не се поддавайте на провокации и чужди внушения.

Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които узнавате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте напълно уверени в тях.

В този лунен ден Висшите сили ни „проверяват” за гордост и отмъстителност. Контактите с хората са неблагоприятни и е добре да се сведат до минимум. Избягвайте спорове и изясняване на отношения, тъй като това ще доведе до още по-голямо объркване. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще – вероятност за измама и разочарование.

Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

За предпочитане е да не се подстригвате, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите.

20 лунен ден от 20:31ч на 2 януари до 21:41ч на 3 януари

18 слънчев ден – Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели. Бъдете благодарни и милосърдни. Живейте с всички в съгласие и мир. Постарайте се да внесете в света повече хармония и радост. Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на другите.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.