Астро: Не трябва да се започва нищо ново

Луната е в знак Дева до 21:57ч на 17 септември

Луна в Дева – знак на интелекта и практичността. Девата стабилизира променливото влияние на Луната. Хората като цяло стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Най-доброто време за решаване на всекидневните проблеми. Ключови думи са отговорност, порядък, дисциплина. Вниманието се концентрира върху текущите задачи. Човек през този период е стеснителен и отдръпнат в поведението си. Заедно с това става доста критичен. Възниква желание да се меси в работите на другите без да го молят. Може да се появят търкания с околните.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Проблемите с храненето и здравето излизат на преден план. Повишава се опасността от хранителни отравяния. Алкохолът в този период действа като киселина и силно уврежда нервната система.

29 лунен ден от 05:25ч на 16 септември до 06:43ч на 17 септември

Един от най-тежкитe дни на месеца. Лунният календар го определя като сатанински. В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище.

Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Не трябва да се подхваща нищо важно. Да не се подписват контракти, договори, да не се сключват сделки, да не се приемат нови служители във фирмата, преговорите също трябва да се изключат. Началниците да се въздържат от правене на забележки на персонала. Да не се провокират конфликти. В отношенията с колегите съблюдавайте строг неутралитет.

Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира нищо и да не се вземат важни решения. Въобще, старайте се да се занимавате само с най-необходимото. Бъдете внимателни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Избягвайте пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности.

Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи ще се окажат безполезни и ненужни. В този ден не се занимавайте с нищо друго освен с обичайни и необходими битови и житейски цели. Избягвайте масови мероприятия.

Препоръчва се очистване на физическото тяло и шлаките. Домът се изчиства с огън (обикаляне със свещ), благовония. Да се избягва мътна вода и тъмни места. Не носете в себе си изделия от рог и кости. Да се избягва месото. Болестите започнали в този лунен ден са едни от най-страшните.

Отношенията са напрегнати. Да се избягват изяснявания на отношения, влизане в спорове и конфликти. Най-добре е всички в семейството да се заемат с полезни дела и да се стремят към уединение. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не ги докарате до раздразнение, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора. Освен, че е необходимо е да се въздържате от негативни емоции, добре е да се простят всички обиди, не преживявайте нищо вътре в себе си. В този ден е добре да избягвате фалшивите връзки и контакти.

Секс не се препоръчва. Интимните отношения водят често до разправии, обиди и заболявания по полов път.

Добре е навсякъде да е светло. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка тъмно ъгълче.

Молитвата може да ви помогне да очистите вътрешното си пространство, когато се чувствате объркани, нерешителни и не знаете по кой път да поемете. Молитвата е начин, чрез който се предаваш, молиш за помощ и се отваряш, за да получиш подкрепа.

30 слънчев ден – Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение. Време за сериозни избори, за завършване на старите дела, но да не се започват нови. Хубаво е да прекарате повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични. Следете за своите мисли – по-малко говорете и дръжте под контрол емоциите. Старайте се да бъдете повече на светло, дори като спите е хубаво да има лека светлина, леко сияние.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.